+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Afla cum se tratează eroziunile la femei!

Eroziunea Cervicale este o modificare fiziologică care apare atunci când celulele colmunare cresc în afara cervicului uterin și determină apariția unei zone inflamate ce poate fi vizualizat cu speculumul. Acestea produc iritații,roșeață și inflamație,și este,uneori,imposibil de diferențiat cu cancerul de col uterin temporar.

Cauzele

Riscul dezvoltării eroziunii cervicale crește la femeile cu parteneri multipli și la cele care fac dușuri intravaginale sau folosesc produse de igienă intimă iritante (creme, geluri). Cauza eroziunii cervicale nu poate fi doar o infecție sau o traumă, de aceea este recomandată recepția preventivă a unui medic ginecolog pentru toate femeile care au ajuns la vârsta fertilă.

Tratament

În acea parte unde a apărut eroziunea, poate începe inflamația cauzată de agenții patogeni. Procesul inflamator, la rândul său, poate trece la alte organe sexuale interne ale unei femei. Și cel mai grav pericol este că eroziunea pe termen lung, dacă este lăsată netratată, poate deveni o tumoare. Cu toate acestea, înainte de a începe tratamentul, este necesar să treceți testele necesare și să aflați dacă aveți boli cu transmitere sexuală. Dacă sunt găsite, ar trebui mai întâi să scăpați de ele și numai atunci să începeți tratamentul. În cazul în care eroziunea colului uterin se găsește în timpul sarcinii, se depistează, iar tratamentul este transferat imediat după naștere.

Telefonați pentru o programare la specialist!