Ginecologie cu laser

Consultații, diagnostic și tratamente

În Centrul de Chirurgie Laser PROMED sunt efectuate proceduri 62e22ce831728e979dc231e87c3415daginecologice estetice cu laser:

  • Labioplastie  – laser plastia labiilor. Intervenţie chirurgicală cu ajutorul căreia labiile pot fi reduse şi corectate. Operaţia genitală de labioplastie se adresează femeilor care au labii prea mari, flasce, asimetrice, fapt ce constituie frecvent un motiv de disconfort estetic, dar şi sexual.
  • Rejuvenarea vaginală sau vaginoplastia, este o procedura chirurgicala ce ingustează orificiul vaginal extern și /sau canalul vaginal.
  • Augmentarea punctului G – înjectarea cu acid hialuronic în punctul G. Scopul procedurii este de a mări starea de excitabilitate din timpul actului sexual, de a crește  intensitatea orgasmului și implicit îmbunătățirea vieții sexuale.
  • Clitoroplastia – reducerea excesului cutanat protector din jurul clitorisului. Scopul este eliberarea parțială a corpului clitoridian și totodată mobilizarea lui pentru obținerea unui grad mai intens de excitabilitate în timpul actului sexual.
  • Himenoplastia – refacerea sau reconstrucţia himenului (refacerea virginității).

 

DE CE PROMED?

Profesionalism

Un serviciu medical de performanță are nevoie de medici de performanță!Profesionalismul este cartea noastră de vizită.

Performanță

Cele mai performante tehnologii, aparate de ultimă generație, sunt oferite pacienților noștri!Precizia și calitatea sunt asigurate!

Accesibilitate

Profită de prețuri accesibile, într-un sistem privat, cu servicii calitative și scapă de grija rândurilor infernale. Sănătatea are prioritate!

Flexibilitate

Deoarece sănătatea dvs. este ceea ce contează, am format un sistem care răspunde tuturor necesităților. Venim cu o tratare individualizată o oricărei probleme.