Nutriție/Dietologie

Consultații, diagnostic și tratament

O alimentație sănătoasă poate preveni și trata diferite afecțiuni. Astfel, un nutritiemedic nutriționist vine în ajutorul dvs. Acesta va evalua starea de sănătate generală, va evalua obiceiurile alimentare și va alcătui, împreună cu dvs. un regim alimentar eficient și un program de exerciții fizice.

Un medic nutriționist vă va prescrie o dietă personalizată și în cazul unor afecțiuni, de genul:a obezitatea, dislipidemiile, diabetul zaharat, afecţiunile ficatului, colopatiile, anemia sau alergiile şi intoleranţele alimentare.

SUPORT TEHNOLOGIC

  • Analize de laborator

Un regim alimentar nesănătos, stresul constant, condiţiile nefavorabile de mediu şi ritmul accelerat de viaţa afectează starea aparatului digestiv deaceea, pentru a ţine pasul cu schimbările actuale, examinarea medicală este o necesitate.

DE CE PROMED?

Profesionalism

Un serviciu medical de performanță are nevoie de medici de performanță!Profesionalismul este cartea noastră de vizită.

Performanță

Cele mai performante tehnologii, aparate de ultimă generație, sunt oferite pacienților noștri!Precizia și calitatea sunt asigurate!

Accesibilitate

Profită de prețuri accesibile, într-un sistem privat, cu servicii calitative și scapă de grija rândurilor infernale. Sănătatea are prioritate!

Flexibilitate

Deoarece sănătatea dvs. este ceea ce contează, am format un sistem care răspunde tuturor necesităților. Venim cu o tratare individualizată o oricărei probleme.