Reumatologie

Consultații, diagnostic și tratament

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul şi tratamentul bolilor reumatice, afecţiuni dureroase, acute sau cronice, ale aparatului locomotor.

Adeseori aceste suferințe afectează nu doar persoanele în vârstă, ci si pe durere_spate_buncele tinere, în plină activitate și au o evoluție cronică.
Evaluarea complexă de reumatologie presupune analize de laborator de hematologie, imunologie şi autoimunitate, radiografii, puncţie articulară şi examen citologic al lichidului articular.
Medicii reumatologi previn, diagnostichează şi tratează afecţiunile reumatice şi bolile musculoscheletale medicamentos sau prin proceduri de kinetoterapie, fizioterapie  sau masaj medical.

Un medic reumatolog poate să vă ofere/ prescrie:

  • consultaţie desfășurată de specialitate
  • tratamente individuale
  • proceduri kinetoterapie
  • masaj terapeutic regional sau general
  • acupunctură
  • sistem de elongații și extensii

Echipa de MEDICI

dr. Lucia Dutca, medic terapeut, reumatolog

dr. Angela Bazeliuc, medic fizioterapeut


DE CE PROMED?

Profesionalism

Un serviciu medical de performanță are nevoie de medici de performanță!Profesionalismul este cartea noastră de vizită.

Performanță

Cele mai performante tehnologii, aparate de ultimă generație, sunt oferite pacienților noștri!Precizia și calitatea sunt asigurate!

Accesibilitate

Profită de prețuri accesibile, într-un sistem privat, cu servicii calitative și scapă de grija rândurilor infernale. Sănătatea are prioritate!

Flexibilitate

Deoarece sănătatea dvs. este ceea ce contează, am format un sistem care răspunde tuturor necesităților. Venim cu o tratare individualizată o oricărei probleme.