Homeopatie

Consultații, diagnostic și tratament

Flower  baby

Homeopatia este o ramură a medicinei care utilizează forme alternative de tratament, prin stimularea organismului de se vindeca. Totodată, homeopatia nu vindecă boala, ci omul în întregime, scopul ei fiind tratarea lentă, dar sigură a afecțiunilor de care suferă pacientul, atât la nivel fizic, cât și mental, emoțional.

Tratamentele homeopate stimulează mai degrabă  autovindecarea, cu ajutorul remediilor naturale, fără a apela la tratamente medicamentoase. Spre deosebire de tratamentele naturiste, homeopatia este o combinație de substanțe naturală de proveniență vegetală, minerală, animalică.
Homeopatia are scopul de a echilibra corpul uman și oferă:

  • homeopatie_copiieficiență
  • calitate
  • minimă invazivitate
  • individualizare

Homeopatia pentru copii: 

Corpul celor mici este receptiv la tratamentele homeopate, eficiente în diferite afecțiuni comportamentale (ADHD, depresie..), dar și fiziologice (răceală, gripă, probleme digestive, dureri de dinți, alergii).

Aceste remedii pot fi prescrise incă de la naștere, încât cunt libere de substanțe toxice.

Medici:

dr. Marina Florea-Lencauțan, medic homeopat

 DE CE PROMED?

Profesionalism

Un serviciu medical de performanță are nevoie de medici de performanță! Profesionalismul este cartea noastră de vizită.

Performanță

Cele mai performante tehnologii, aparate de ultimă generație, sunt oferite pacienților noștri!Precizia și calitatea sunt asigurate!

Accesibilitate

Profită de prețuri accesibile, într-un sistem privat, cu servicii calitative și scapă de grija rândurilor infernale. Sănătatea are prioritate!

Flexibilitate

Deoarece sănătatea dvs. este ceea ce contează, am format un sistem care răspunde tuturor necesităților. Venim cu o tratare individualizată o oricărei probleme.