Centrul de Sănătate a Familiei

PENTRU COPII și PĂRINȚII LOR

Servicii medicale integrate pentru copii și părinții lor

Este oferită o posibilitate unică de a beneficia de un complex de servicii medicale pentru întreaga familie. PROMED a dezvoltat un sistem care își dedică toate resursele fiecărui membru al familiei.

Am dedicat serviciile noastre în primul rând copiilor. Pentru prima dată în Republica Moldova, un sistem de sănătate dezvoltat pentru a satisface necesitățile copilului tău. Toți specialiștii de care ai nevoie pentru ai oferi o dezvoltare armonioasă, îi găsești aici.

Și fiindcă un copil sănătos are nevoie de un părinte sănătos, oferim o gamă largă de servicii medicale dedicate adulților.

Servicii pentru COPII AICI

Servicii pentru ADULȚI AICI

PROFESIONALISM

Un serviciu medical de performanță are nevoie de medici de performanță!Profesionalismul este cartea noastră de vizită.

-Learn more

ACCESIBILITATE

Profită de prețuri accesibile, într-un sistem privat, cu servicii calitative și scapă de grija rândurilor infernale. Sănătatea are prioritate!

-Learn more

PERFORMANȚĂ

Cele mai performante tehnologii, aparate de ultimă generație, sunt oferite pacienților noștri!Precizia și calitatea sunt asigurate!

-Learn more

FLEXIBILITATE

Deoarece sănătatea dvs. este ceea ce contează, am format un sistem care răspunde tuturor necesităților. Venim cu o tratare individualizată o oricărei probleme.

-Learn more