+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
CUM ACȚIONEAZĂ LENTILA DE NOAPTE ?

Lentila de noapte Paragon CRT este purtată în timpul somnului pentru o durată de 6-8 ore astfel ca în următoarele 72 de ore pacientul să se bucure o vedere clară fără alte accesorii suplimentare, acest efect uimitor se datorează formei specifice a lentilei ce realizează o remodelare blândă și treptată a carenei fiind o alternativă sigură și inofensivă a chirurgiei refractive.

Odată ce pacientul întrerupe terapia refractivă (îndepărtează lentilele de noapte) își recăpăta vederea iniţială fiind un proces complet reversibil.
Rezultatele pentru corecția de noapte a miopiei sunt similare în esența cu cele obținute în urma intervențiilor chirurgicale LASIK, sau PRK doar că este o metodă complet reversibilă ce nu implică anumite riscuri sau complicații. Astfel obțineți o vedere clară de 98% a te supune riscului.

Terapia refractivă cu lentila de noapte Paragon CRT au trecut observațiile clinice pe termen destul de îndelungat și au fost certificate în anul 2002, în Statele Unite ale Americii precum și în țările UE fiind ca fiind o metodă eficientă și sigură în tratarea miopiei fără restricții de vârstă, începând cu vârsta de 6 ani.