Despre noi

CINE SUNTEM

PROMED a fost înființat în Chișinău, în iulie anul 2004, cu denumirea inițială de OftalmoCorrect. Centrul Medical s-a consacrat pe piața autohtonă precum un centru medical specializat în domeniul oftalmologic.

S-a axat pe un serviciu medical privat, ceea ce înseamnă calitate și o colaborare deschisă între instituție și pacient. În cei 11 ani de activitate, a fost creată o echipă din reputați medici specialiști, au fost procurate echipamente performante, la nivelul standartelor de calitate europene, iar rezultatele semnificative obținute în implimentarea metodelor revoluționare, au deschis noi orizonturi.

Solicitările complexe ale pacienților a angajat activitatea centrului într-o nouă competiție: de a oferi mai mult decât oftalmologie!

Astfel, în anul 2009, Centrul Medical cuprindea cabinete consultative, de diagnostic și tratament cu profil oftalmologic și cu profil medical aferent oftalmologiei: neurologie, ORL, pediatrie, fizioterapie, medicină internă, endocrinologie, homeopatie.

În anul 2011, PROMED a mai făcut un pas în extinderea serviciilor sale prin inaugurarea cabinetului de chirurgie laser, destinat patologiilor dermato-cosmetologice – LaserMed. În anul 2012 au fost deschise cabinetele de USG și ginecologie.

În anul 2015, Centrului Medical OftalmoCorrect devine PROMED. Noua denumire a apărut din dorința de dezvoltare continuă și de a răspunde nevoilor de diversificare, prin extinderea celor existente.

Astfel, managementul centrului medical a decis completarea portofoliului de servicii cu dezvoltarea a trei direcții de activitate:

– Investigații, tratamente și chirurgie oculară

– Servicii medicale integrate pentru copii și părinții lor

– Tratamente laser și dermato-cosmetologice

PROMED își propune să faciliteze accesul la un sistem integrat de servicii medicale și își propune să dezvolte fiecare activitate în parte, fără să știrbească din specificul ei.

Îți prezentăm ECHIPA NOASTRĂ DE MEDICI

O echipă de medici profesioniști, aleși pe măsura serviciilor complexe oferite de centrul medical,

vin să vă ofere servicii de calitate, prietenoase și accesibile!

PROFESIONALISM

Un serviciu medical de performanță are nevoie de medici de performanță!Profesionalismul este cartea noastră de vizită.

-Learn more

ACCESIBILITATE

Profită de prețuri accesibile, într-un sistem privat, cu servicii calitative și scapă de grija rândurilor infernale. Sănătatea are prioritate!

-Learn more

PERFORMANȚĂ

Cele mai performante tehnologii, aparate de ultimă generație, sunt oferite pacienților noștri!Precizia și calitatea sunt asigurate!

-Learn more

FLEXIBILITATE

Deoarece sănătatea dvs. este ceea ce contează, am format un sistem care răspunde tuturor necesităților. Venim cu o tratare individualizată o oricărei probleme.

-Learn more

DE CE PROMED

VIZIUNE și VALORI

Fiecare pacient este un membru al familiei PROMED.

Conceptul de familie nu este doar o metaforă. PROMED este o familie mare, iar pacientul este un membru al ei.

Valorile în care credem:

– Servicii de calitate înaltă, garantate

– Dezvoltare continuă, concepte inovative

– Performanța produselor și a serviciilor.

MISIUNE

PROMED se angajează să ofere servicii de calitate, în toată complexitatea lor.

O îngrijire medicală  completă și de calitate, conform standardelor actuale, este politica noastră de bază. Pacienții sunt prioritatea noastră, de aceea ne concentrăm asupra confortului și siguranței acestora.