+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
DISTONIA VEGETO-VASCULARĂ

Aveți dezechilibrări în tensiune, dureri de cap sau palpitații, oboseală cronică și respirație dificilă? Aceasta poate avea mai multe cauze, iar disconfortul care se creează în organims nu trebuie de neglijat. Centrul Medical Pro-Med, oferă posibilitatea de examinare a vaselor transcraniene, vaselor cervico-cerebrale, vaselor sanguine a membrelor inferioare prin metoda doppler, parte componentă a imagistcii medicale. Metoda doppler evaluează viteza fluxului sanguin, permite aprecierea vasului cercetat, elasticitatea, tonusul şi a fluxului, gradul aproximativ al stenozei. O cauză a dereglărilor ale funcţiilor vegetative (ce ţin de lucrul organelor interne) poate fi Distonia Vegeto-vasculară. Distonia vegeto-vasculară se întîlneşte destul de des, atît la copii cît şi la maturi. Aceasta este o consecinţă a faptului, că tempoul progresiv al vieţii moderne necesită redarea completă a resurselor şi forţelor interne în procesul de studii şi lucru şi îndeseşte situaţiile de stres.
Simpotmele:
– Dereglări de ritm cardiac (tahicardie, bradicardie,extrasistolie)
– Instabilitatea tensiunii arteriale, reacţii vasculare ce se reflectă prin paliditatea sau „marmorarea” tegumentelor, congestii, sensibilitatea la frig a mîinilor şi tălpilor).
– Dureri mocnite, înţepătoare şi pulsante sau disconfort greu de descris în zona inimii.
Durata unei investigații durează de la 25-40 minute, în dependență de organul examinat și este absolut nedureroasă, invazivă și poate fi repetată ori de câte ori aveți nevoie, fiind fără contraindicații. În urma unei examinări imagistice obții o concluzie medicală cu evaluarea completă, datorită echipamentului modern de diagnosticare, pentru a stabili de la bun început un diagnostic corect, fiind garanția unui tratament eficient.