+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
FAQ – Lentila de noapte
Oricine poate folosi lentila de noapte Paragon CRT?
  • Da! Terapia refractivă este eficientă pentru corectarea miopiei până la (-)6.0 D și astigmatismul de până la 3,5 D. Vârsat cea mai optimă fiind dela 6 – 45 ani.
Este posibil vindecarea miopiei cu terapia refractivă ?
  • Până în prezent nu există nici o modalitate de tratare a miopiei definitiv, însă lentila de noapte Paragon CRT este considerată în ultimu deceniu cea mai eficientă metodă ce în multe cazuri stopează miopia progresivă în special la copii.
Efectul ortokeratologiei este definitiv?
  • NU! Efectul este temporar. Dacă încetați să utilizați lentilele, vederea dvs. revine la starea sa inițială în teimp de 72 de ore. Este foarte convenabil, deoarece vă oferă libertatea de alegere: puteți să vă întorceți înapoi la ochelari sau lentile de contact moi.
Cât de mulți ani la rând, puteți purta lentilele de noapte?
  • Datorită permeabilității de 100 %, lentila de noapte este foarte igienică, odată ce nu provoacă insuficiență de oxigen corneei. Dimensiunea lentilei Paragon CRT este mai mică decât diametrul corneei și prin urmare, partea periferică a corneei nu este acoperită de lentile acest factor oferă posibilitatea de-a utiliza lentile de noapte zeci de ani, fără nici un risc.
Ce complicații pot apărea atunci când se utilizează lentilele de noapte?
  • Utilizarea lentilelor ortokeratologice implică foarte rar anumite complicații, dar cu toate acestea la fel ca oricare lentilă de contact pot să apară anumite inflamații din cauza igienei necorespunzătoare. Medicul dumneavoastră va avea o conversație în care veți fi informați despre regulile de igienă respectate unde veți primi în scris un set de instrucțiuni detaliate.