+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
SELECTAREA LENTILELOR DE NOAPTE

O selectarea corectă a lentilelor de noapte pentru început are nevoie de o diagnosticare specială unde pacientul trece examinarea oftalmologică completă, precum și o serie de studii suplimentare care permit să exploreze toate caracteristicile individuale ale corneei.

  • Autorefractokeratometria
  • Topograma
  • Biometria
  • Acuitatea vizuală
  • Biomicroscopia-se verifica sindromul ochiului uscat
  • Fundul ochiului, grosimea corneei

Copii suplimentar realizează o serie testări, măsurări anatomice a ochilor pentru a putea judeca în mod obiectiv dinamica progresiei miopiei, starea aparatului muscular al ochiului, tendințe în dezvoltarea miopiei în viitor, pentru a evalua eficacitatea terapiei de refracție. În urma rezultatelor obținute se vor discuta cu medicul oftalmolog oportunităţile tratamentului ortokeratologic individual.

Selecția de lentile de noapte este o examinare minuțioasa care implică efort și timp, pacientul urmează o serie de teste cu lentilele CRT pentru a evalua cu precizie caracterul adecvat al selecției și prin urmare pentru a preciza eficacitatea acțiunilor sale.

În procesul de selectarea a lentilelor CRT sunt estimați 3 parametri a formei atomice a corneei, pentru fiecare dintre acestea sunt oferite 4 variante de lentile, prin urmare există 12 opțiuni teoretice dintre care se va selecta varianta cea mai optimă.

Odată ce lentilele de noapte sunt selectate, va urma un proces de instruire a pacientului pentru a avea parte de o experiență plăcută și confortabilă.
Performanța generală a refractometriei este complet dependentă de corectitudinea selectării a lentilelor și experiența medicală.
Medicii C.M.Promed au cea mai vastă experiență în domeniul Ortokeratologiei în R.Moldova odată ce suntem primii care am adoptat această metodă în R.Moldova.