+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Ginecologie
Servicii de excelență în Imagistică Medicală Echipă de medici cu experiență de 10 – 30 de ani Îți garantăm siguranță și confidențialitate
Vezi lista de prețuri
DE CE SERVICII POȚI BENEFICIA LA NOI?

Medicii din cadrul Centrului Medical Promed sunt specializați în diagnosticarea și tratarea tuturor afecțiunilor genitale, completați de aparatura imagistică de ultima generație, sunt pregătiţi să răspundă tuturor necesităților medicale, oferind o îngrijire atentă și confortabilă bazată pe o relație de confidențialitate și amicală.
La noi obții cea mai completă imagine a sănătății tale cu maximă siguranță și confort.

O consultație ginecologică desfășurată include:
 • Consultația medicului specialist
 • Examinarea cu valve
 • Tactul vaginal sau examinarea bimanuală
 • Examinarea ecografică

Beneficiezi de o examinare completă și tratarea multor afecțiuni ale sistemului reproductiv feminin.
Medicii noștrii vă prescriu un tratament individual, în funcție de caracteristicile reacțiilor, având în vedere probabilitatea reacțiilor alergice, starea de sănătate, prezența afecțiunilor cronice ale altor sisteme ale corpului, vârsta, predispoziția ereditară la anumite afecțiuni.

METODE DE DIAGNOSTIC
O consultație specializată la timp te ajută să:
 • Depistezi infecțiile și bolile cu transmitere sexuală (BTS)
 • Să stabilești tipul de contracepție potrivit
 • Să menţine o fertilitate normală sau o sarcină fără complicații

Oferim consultații de specialitate în diagnosticul și prevenția afecţiunilor genitale, în planificarea și evidența sarcinii, consultații ginecologice de infertilitate sau contracepție, consultații pentru copii.

AI NEVOI DE CONSULTAȚIA MEDICULUI GINECOLOG DACĂ...
 • Îți pasă de sănătatea ta feminină
 • Planifici o sarcină
 • Ești activ sexuală
 • Ai dereglări menstruale
 • Sau alte simptome anormale
Cine te consultă ?
 • Elena Vasileva
  Specializare: medic ginecolog
  Categorie superioară
  Experiență medicală: 23 ani
  Participări:

  2017 – Aesthetic Medicine course of usage of Neauvia Organic fillers, Moscova 2013 - Specializare - Ultrasonografie 2011 - Probleme actuale în obstretică și ginecologie
  Elena Vasileva - medic ginecolog
 • Grib Cristina
  Specializare: medic ginecolog
  Experiență medicală: 7 ani
  Competențe:

  • Consultații și examinări ginecologice desfășurate
  • Planificarea și evidența sarcinii
  • Indicarea tratamentelor medicamentoase și a intervențiilor chirurgicale
  Medic ginecolog
TRATAMENTE GINECOLOGICE

Dispunem de cele mai moderne tehnici de diagnostic și echipamente imagistice, medici cu specializări internaționale și experiență medicală de peste 20 de ani, ceia ce face posibil tratamentul eficient a celor mai complicate maladii ginecologice.

METODE DE TRATAMENT
 • În cadrul Centrului Medical Promed beneficiezi de cele mai eficiente metode de tratament conformate după necesitățile individuale și standartele internaționale. Misiunea medicului ginecolog din cadrul clinicii noastre constă în garantarea unui tratament sigur atât a afecțiunii de care suferi și a simptomelor neplăcute cât și a cauzei. Astfel pe măsura posibilității medicale, îți asigurăm o soluționare a problemei tale nu doar de moment dar și definitiv.
TRATAMENTE MEDICAMENTOASE
 • Prescriem tratamente medicamentoase atât pentru a combate simptomele afecțiunii cât și pentru a trata cauza bolii. Adoptăm metode medicamentoase de tratamente eficiente, în combinație cu proceduri terapeutice pentru a obține un rezultat cât mai bun, fără exces de preparate. Oferim soluții în complexitate
PROCEDURI GINECOLOGICE
 • Aveți acces la un spectru larg de proceduri ginecologice în tratarea tuturor patologiilor genitale, precum: badijonarea colului uterin, polipectomia, diatermocoagularea de col uterin, condilomatoza, introducerea steriletului și altele.
INTERVENȚII MINIM INVAZIVE
 • În tratamentul incontinenţei urinare, reîntineririi colului uterin în urma nașterii, sau în plastia genitală oferim astfel de soluții precum: injectări cu acid hialuronic, himenoplastia, labioplastia, sau clitoroplastia. Dispunem de tratamente complexe atât în tratarea patologiilor ginecologice cât și în soluționarea problemelor estetice apărute cu vârsta sau în urma nașterii.

AI NEVOIE DE UN GINECOLOG BUN ÎN CHIȘINĂU?

Orice medic ginecolog din cadrul PROMED este un specialist de cea mai înaltă categorie.

Ginecologii noștri dezvoltă și implementează în mod independent metode și tehnici de tratamente ne invazive, folosindu-și propria experiență și experiența colegilor din străinătate, dezvoltând în mod constant nivelul de calificare care vă asigură cu o îngrijire medicală competentă și tratamente eficiente și sigure.

Centru Medical Promed oferă o evaluare medicală completă și tratarea multor afecțiuni ale sistemului uro-genital. Medicii vă prescriu un tratament individual, în funcție de toleranța individuală a pacientului, având în vedere starea de sănătate, prezența afecțiunilor cronice, vârsta, predispoziția ereditară, și probabilitatea reacțiilor alergice.

 

Faceti o Programare
Programarea dvs. a fost cu succes înregistrată!

în scurt timp revenim cu un apel de confirmare!

DE CE SĂ ALEGI PROMED?

Calificarea specialiștilor

Un medic ginecolog sau orice alt doctor care lucrează cu noi are o experiență vastă în domeniu, cu participări și specializări internaționale.

Dotare medicală

Cabinetele medicale sunt dotate cu aparataj medical modern, dispunem de metode performante de diagnostic și tratament și materiale sterile de unică folosinţă ce îți oferă siguranță și protecție.

Gama completă de servicii

În cadrul unui singur centru medical puteți avea acces la toate serviciile medicale necesare: analize de laborator, imagistică și tratamente chirurgicale, ceia ce îți economisește timul și îți oferă siguranță.

Prețuri accesibile

Avem o politică tarifară accesibilă pentru toți, oferim posibilitate unică de a beneficia de tratamente în credit astfel încât să nu îți mai rămână nici o scuză pentru a amâna o vizită la medic.

Rapiditate

Îți înțelegem necesitățile tale și lipsa de timp, prin urmare nu trebuie să stați în rând – trebuie doar să faceți o programare la o oară disponibilă.

Atitudine atentă

În cazul pacienților, specialiștii noștri văd, în primul rând, personalități, încearcă să înțeleagă esența problemei pacientului, și să ofere o soluție eficientă a problemei sale astfel în cât să ne bucurăm de vizita ta numai în scopuri de prevenție.