+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Operația de cataractă
Fără durere, suturi și spitalizare
Medici chirurgi de înaltă calificare
Echipament medical performant

Vezi lista de prețuri

CHIRURGIA CATARACTEI ÎNTR-O SINGURĂ ZI!

Datorită tehnologiei avansate din cadrul centrului medical Promed, acum chirurgia cataractei este ușoară și foarte sigură. Prin aplicarea metodei noi de facoemulsificare – nu mai trebuie să aștepți evoluția cataractei (maturizarea), scapi rapid și sigur de cataractă în mai puțin de 20 minute fără riscuri, suturi și spitalizare!

Fiind o intervenție relativ simplă, ușor suportată de pacient, ea se face o singură dată ce îți garantează rezultatul pe tot restul vieții, prin urmare importanța cristalinelor artificiale este esențială, trebuie să optezi pentru cea mai bună soluție.

CE PRESUPUNE TRATAMENTUL CATARACTEI?

Prin cataractă înțelegem că în ochi avem 2 lentile, una este pe suprafața ochiului și o putem atinge cu degetul iar cealaltă e în spatele părții colorate care se numește cristalin ce în mod normal trebuie să fie transparent.

După o anumită vârstă cristalinul își pierde transparența, treptat scade vederea până la pierderea acesteia în totalitate.

Tratamentul cataractei presupune o intervenție chirurgicală care înlătură cristalinul opacifiat (uzat), ulterior fiind înlocuit cu unul artificial.

DE CE SĂ ALEGI METODA NOUĂ DE CHIRURGIE?

Chirurgia clasică sau metoda intracapsulară de înlăturare a cataractei – necesită o perioadă de așteptare până în momentul în care se maturizează cataracta care implică mai multe riscuri.

Intervenţia este mai traumatizantă și cu o evoluție mai puțin cunoscută din cauza că incizia pentru extragerea cristalinului se face până la 1 cm, cu suturi şi cu o perioadă de recuperare îndelungată.

Facoemulsificarea – este metodă nouă de operare a cataractei cu ajutorul ultrasunetelor care distrug nucleul cristalinului opacifiat fiind aspirat și eliminat, astfel printr-o incizie microscopică se înlătură intact lentila cataractată.

Tot prin această incizie mică se întroduce lentila artificială — cristalinul care îți asigură recuperarea vizuală.

Metoda nou de chirurgie a cataractei aplicată de echipa oftalmologică Promed
  • Este minim invazivă
  • Fără suturi și sub anestezie locală
  • Dimensiunea inciziei este mai mică de 3 mm
  • Chirurgia propriu zisă durează maxim 15 minute
  • Riscul de infecție este redus
  • Perioada de recuperare durează câteva zile și cu restricții minime
  • Recuperarea vizuală până la 90%

CE TIPURI DE CRISTALINE ARTIFICIALE UTILIZĂM?

Ceia ce privește tipul de cristalin care se poate implanta, există 2 varietăți de cristaline astăzi, cristalinele monofocale și multifocale. Utilizăm cele mai moderne tipuri de cristaline artificiale producător Alcon, toate foldabile, acestea putând fi implantate pe o incizie extrem de mică.

De regulă cel mai frecvent, se implantează un cristalin artificial „monofocal”, însă oferim posibilitate pacientului de-a opta și pentru cristalinele multifocale care te poate scăpa de ochelari, adică corectează atît vederea de departe cât și cea de aproape.

În 99,9 % din cazuri finalul este fericit, astăzi cataracta este o operație foarte standardizată si dacă se efectuează în timp util nu atunci când este foarte avansată rezultatele sunt excepționale.

Momentul operator trebuie foarte bine ales, în general e bine de operat atunci când abia scade confortul vizual, înainte de-a pierde mai mult de 50 % din claritate vederii. E mult mai sigur și mai eficient, odată ce acum nu mai trebuie să aștepți maturizarea cataractei.

În cazul în care nu se operează la timp, cataracta poate să meargă până la pierderea vederii. În concluzie ascultă de medicul oftalmolog atunci cînd îți recomandă această intervenţie, ea este ușor de tolerat fiind simplă și cu rezultate excepționale.

Faceti o Programare
Programarea dvs. a fost cu succes înregistrată!

în scurt timp revenim cu un apel de confirmare!

DE CE ESTE NEVOIE CA O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ SĂ CU SUCCES?

Firește de o echipă medicală excelentă cu experiență în domeniu, de o dotare clinică performantă și tehnici operatorii avansate și nu în ultimul rând de respectarea jurământului Hipocrat.

Pe toate acestea le găsești în cadrul centrului OftalmoCorrect!
De 13 ani reîntoarcem claritatea vederii pacienților noștri, dispunem de cele mai performante echipamente medicale ce provin de la producători mondiali precum: Bausch&Lomb (SUA), Blanco (Germania), Tomey (Japonia), Melag (Germania), Alcon (S.U.A) și avem o echipă oftalmologică cu renume, doctori în științe medicale cu o experiență de peste 30 ani care cu dedicație și devotament își respectă misiunea, de-a oferi sănătate ochilor tăi.