+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Tratăm coloana vertebrală, articulațiile și sistemul nervos!

SIMPTOMELE CE NU TREBUIESC NEGLIJATE
• Dureri de cap, amețeli frecvente
• Dureri de spate, gât sau picioare
• Simți zgomote în urechi, furnicături, spasme musculare, crampe
• Îți este dificil să păstrezi echilibrul
• Adesea te simți iritat, nu dormi bine, sau ai o stare depresivă
• Observi o pierdere de memorie sau atenție, lipsă de atenție.
Simptomele enumerate mai sus pot însemna mai mult de cât o durere sau un disconfort, trebuie luate în considerație cu seriozitate și a acorda o atenție sporită.

TRATAMENT
Tratăm coloana vertebrală, articulațiile și sistemul nervos!
Specialiștii Centrului medical Promed vă vor ajuta să scăpați de durerile de spate și să restabiliți bucuria liberei circulații! Cunoașteți lumea într-o mișcare activă fără dureri și limitări! Pentru a vă rezolva problemele, vă oferim un pachet terapeutic!
Ce include?
Masaj: Masajul terapeutic relaxează mușchii tensionați și inflamați, care cauzează ischemie (ischemie: lipsa alimentării cu sânge a țesuturilor moi, ceea ce duce la creșterea sensibilității și contribuie la deteriorarea ulterioară a țesuturilor), ajută la ameliorarea compresiei sau spasmului nervului.
Tracție digitală: Tracțiunea constă în aplicarea unui echipament care realizează extinderea (împingerea, întinderea) unei porțiuni a corpului, de exemplu a coloanei vertebrale. Contragreutatea se datorează aproape exclusiv greutății pacientului.
Acupunctura: este o metodă terapeutică originară din China care constă în înțeparea pielii în anumite puncte ale corpului, cu ace foarte subțiri pentru pentru ameliorarea durerilor.
Experiența noastră îndelungată a arătat că o combinație de mai multe metode de tratament se poate obține un efect mult mai mare decât utilizarea lor în mod izolat. De aceea, la beneficierea a 8-10 proceduri la 2 metode enumerate mai sus, câștigați 3 proceduri gratis la una dintre:
Electroson
Masaj Electric
Magnitoterapie
Aplicații cu parafina

La PROMED, cu siguranță veți găsi o echiă cointeresată cu adevărat să vă ajute și să remediați bolile care vă afectează. Vă așteptăm!