+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
VAGINOPLASTIA
VAGINOPLASTIA

Vaginoplastia este o intervenție chirurgicală pentru soluționarea celor mai comune problem apărute cu vârsta, în urma nașterii, tratamentelor hormonale, menopauzei care au dus la deformarea vaginului, pierderea elasticităţii, scăderea plăcerii sexuale, prolapsului uterin și la apariţia incontinenţei urinare.
La toate acestea – găsești o soluții inovativă la Centru Medical Promed.

CE PRESUPUNE VAGINOPLASTIA?

Vaginoplastia – este o procedură chirurgicală pentru a întări mușchii intimi din jurul vaginului, astfel tonusul muscular si elasticitatea este îmbunătățită, de asemenea este întărit peretele din spate al vaginului. Problemele de incontinență urinara si prolaps vaginal tot pot fi rezolvate cu acest tip de intervenție chirurgicală.

PLANIFICAREA PREOPERATORIE

Consultația medicului chirurg – ginecolog – înainte de intervenție, trebuie să efectueze o examinare a zonei pentru a determina exact ce corectări va face medicul și ce metodă de tratament va folosi astfel încât rezultatul să fie cât mai satisfăcător.

 

Analizele preoperatorii - Testele preoperatorii sunt necesare pentru siguranța chirurgiei plastice. În urma consultației inițiale a medicului chirurg se anexează o listă cu investigații necesare, de regulă aici se include analiza general a sîngelui, MRS, testarea anestezică și analizele ginecologice.

VAGINOPLASTIA – ESTE O PROCEDURĂ DUREROASĂ

Nu! este o procedură chirurgicală ambulatorie care se efectuează sub anestezie locală, care aparent, reduce vascularizarea zonei în timpul intervenției chirurgicale și sensibilitatea acesteia. Nu este necesară spitalizarea, astfel încât să poţi merge direct acasă după intervenție, fără griji.

CARE SUNT RISCURILE PLASTIEI INTIME?

Riscurile sau complicațiile sunt minime și comune pentru orice intervenție chirurgicală, cum ar fi inflamația și vînătăile în primele zile, iar infecția este foarte rară, deoarece este o zonă foarte vascularizată.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

Dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi, sau răspunsuri, să știți că vă putem oferi informații despre acest subiect direct pe site-ul nostru prin intermediul chatului online, fiind absolut confidenţial și anonim. În plus, ne puteți face o vizită, unde direct cu medicul ginecolog – chirurg veți putea discuta despre intervenţii la nivel personalizat, consultația de chirurgie intima este absolut gratuită.