fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
DERMATOSCOPIA COMPUTERIZATĂ

Dermatoscopia computerizată – este o metodă de analiză a formațiunilor cutanate care vine în ajutorul medicului dermatolog pentru a face cât mai corectă distincția dintre o formațiune cutanată benignă, inofensivă și o tumoare periculoasă care poate să evalueze până la cancerul de piele.

Imaginea formaţiunii examinate nu este doar mărită cu ajutorul unui zoom optic performant dar și ajută medicul să examineze mai bine relieful formaţiunii.

Imaginile obținute cu acest dispozitiv medical sunt stocate astfel încât sa pot fi oricând reevaluate, sau comparate în evoluție de orice medic dermatolog.

IMPORTANT: Cu ajutorul dermatoscopiei se poate depista o tumoare la etapa incipientă.
La pacienții cu o multitudine de aluniţe, cu ajutorul dermatoscopiei computerizate se poate face o hartă dermatologică a aluniţilor pentru întreaga suprafață cutantă, și prin urmare se poate menține o urmărire în timp a unor alunițelor suspicioase pentru înainte de a lua o hotărâre privind excizia acestora.
Dermatoscopia computerizată – este o investigație absolut inofensivă, nedureroasă și accesibilă, pe care o puteți face oricând în cadrul Centrului Medical Promed.

Call Now Button