fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Cine suntem?

O echipă medicală pentru toate nevoile tale, investigații și analize de laborator, examinări ecografice și tratamente moderne, pe toate le găsești la cele mai înalte standarde la Centru Medical Promed!

ANGAJAȚI ÎN A TE FACE BINE!

Timp de 14 ani, oferim o gamă completă de servicii medicale private și accesibile, atât pentru adulți cât și pentru cei micuți.
De aceea pacienții ne aleg pe noi, pentru că îi avem în echipă pe cei mai buni și experimentați specialiști, medici cu renume și specializări internaționale, echipamente imagistice performante și eficiență în tratamentele indicate.

Prin efortul și munca depusă în decursul acestor ani am reușit să implementăm cele mai noi și eficiente metode de tratament.

Noi suntem cei care pentru prima oară în R. Moldova am adus lentila de noapte și am dăruit posibilitatea celor mici să se bucure de o copilări frumoasă, fără griji și restricţii, fără intervenții chirurgicale invazive.

De ce ProMed
PROFESIONALISM
O evaluare medicală sigură și eficientă este dependentă de calificarea medicală, iar profesionalismul este cartea noastră de vizită.
PERFORMANȚĂ
Cele mai performante tehnologii, echipamente de ultimă generație, sunt oferite pacienților noștri! Precizia și calitatea sunt asigurate.
ACCESIBILITATE
Stabilim un preț corect plătit pentru un diagnostic sigur, urmat de terapii eficiente şi performanțe care să nu dea greş și să îți asigure un rezultat.
FLEXIBILITATE
Deoarece sănătatea dvs. este ceea ce contează, am format un sistem care răspunde tuturor necesităților. Venim cu o abordare individuală.
Momente Istorice
2004

ProMed a fost înființat în anul 2004, cu denumirea inițială de OftalmoCorrect. Centrul Medical s-a consacrat pe piața autohtonă precum un centru oftalmologic.

Ne-am axat pe un serviciu medical privat și accesibil, am reușit să implementăm tehnici noi și eficiente în tratarea miopiei, și a afecțiunilor mai rare precum: keratoconul și keratitele.

Suntem pionerii terapiei refractive în Republica Moldova, astfel am oferit posibilitate unică celor mici să se bucure de o copilări frumoasă, fără griji și restricţii, fără intervenții chirurgicale invazive.

2009

Deja cu un nume în oftalmologie, în anul 2009 am continuat să aducem inovația și să ne autodepășim. În cadrul centrului de oftalmologie OftalmoCorrect, pentru prima oară în R.Moldova a fost adoptată intervenției cross-linking în tratarea keratoconului, fiind o soluție revoluționară și eficientă, am reușit să garantăm pacienților o vindecare rapidă și de durată. Actualmente suntem lideri necontestați în terapia refractivă, cross-linking și optometrie.

2011

Solicitările complexe ale pacienților a angajat activitatea centrului într-o nouă competiție: de a oferi mai mult decât oftalmologie! În anul 2011 serviciile centrului medical au fost completate, astfel încât fiecare care ne pășește pragul să găsească tot de ce are nevoie.

În cei 11 ani de activitate, a fost creată o echipă din reputați medici specialiști, au fost procurate echipamente performante, la nivelul standartelor de calitate europene, iar rezultatele semnificative obținute în implementarea metodelor revoluționare, au deschis noi orizonturi.

Servicii
În anul 2015, Centrului Medical OftalmoCorrect devine PROMED. Noua denumire a apărut din dorința de dezvoltare continuă și de a răspunde nevoilor de diversificare, prin extinderea celor existente.
Experiența ProMed
Programarea
Ai nevoie de o consultație medicală cu investigații ca să îți faci un diagnostic complet sau doar de o verificare de rutină a sănătății tale?! Atunci primul tău pas este să îți faci o programare la Centrul Medica Promed!
Programeaza-te
Consultația
Poți să te asiguri că ești pe mîini bune, te consultă o echipă de medici profesioniști cu specializări de profil și certificări internaționale. La ProMed primești toată grija și atenția de care ai nevoie!
Programeaza-te
Feedback-ul tău!
Planifici o vizită la noi? Atunci te rugăm să completezi formularul de feedback la recepția clinicii. Pentru noi experiența fiecărui pacient contează – și orice sugestie este binevenită.
Programeaza-te
Galerie
Pacienți Mulțumiți
  • Croitor Elena
    După aproape 5 ani de zile, timp în care am fost nevoită să port ochelari de vedere, în sfîrşit astăzi văd bine fără ei. Îi mulțumesc mult doamnei Adriana Grițco pentru profesionalism cu care ma tratat, datorită ei am adoptat terapia refractivă și sunt foarte mulțumită. Nu mai am nevoie de ochelari și sunt liberă în orice activitate.
  • Sîrbu Nadejda
    Am întâlnit aici un medic minunat, care a dat dovadă de profesionalism, răbdare și implicare. Îi mulțumesc mult doamnei doctor Grițco, un medic foarte competent! Intervenția pe care am avut la doamna doctor a fost una de succes care ma scăpat de multe griji.
Call Now Button