fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Căutați un medic dermatolog bun?

A-ți observat că în zilele noastre toate femeile sunt frumoase și tinere, indiferent de vârstă?! Dermatologie modernă, vă permite să tratati diverse maladii ale pielii și să vă mențineți frumusețea. Fiecare femeie vrea sa arate frumoasă si tânară, chiar si la o vârstă înaintată.

Un complex de tratamente, recomandat de un profesionist în urma investigaţiilor şi evaluării de rigoare, poate rezolva problema oricărui pacient care dispun de afecţiuni sau defecte ale pielii.

Experţii de la Clinica ProMed propun o gamă largă de moduri de tratament şi terapeutice, programe individuale. Sarcina medicilor noştri este de a obține rezultate eficiente într-un cadru confortabil, performant şi profesionalist.

Principalele servicii cosmetologice pe care vi le oferim sunt:

  • Reînnoirea celulelor cu laserul fracţional
  • Tratamente acneice şi post-acneice
  • Tratamente pentru afecţiunile ale pielii
  • Terapia Lifting + masaj facial
  • Elimarea pigmentărilor
  • Îndepărtarea leziunilor cutanate
  • Terapia Revitalizare, Nutriție și Hidratare
  • Procedura facială cu azot
  • Peeling facial
  • Mezoterapie etc.

Întinerirea pielii

Termoliza fracţională reprezintă o tehnică nouă, non-chirurgicală de întinirere a pielii. Aceasta este o metoda sigura de expunere controlată, blîndă, sigură a pielii care permite întinerirea pielii şi eliminarea diverselor defecte din zone sensibile (piept, gît, ochi). Laserul fracţional este o metodă verificată în cazul vergeturilor, în cazul suprafeţelor sensibile, a cancerului la sîn.

Întînerirea cu laser fracţional – această procedură nu esteefectuată doar pentru întinerire, ci şi pentru a stopa îmbătrînirea. În urma acestor sesiuni, pielea devine mai suplă și ridurile dispar. Aceasta se datorează producerii de elastină şi colagen, sub expunerea pielii la laser.

Regenerare şi revigorare prin injectări. Tehnici propuse de „ProMed”

Biorevitalizare cu acid hialuronic – tehnică inovatoare şi eficientă care permite restabilirea elasticităţii şi culorii pielii.

Mezoterapia facială – tehnică care îmbunătăţeşte circulaţia, care reduce efectul de „strîngere” a pielii, păstrînd-o tînără.

Mezoterpia corpului – reduce vergeturile după ce a-ți născut şi pentru îmbunătăţirea tonusului.

Mezoterapia pentru păr – revigorează şi stopează căderea părului.

Tratamentele de frumuseţe efectuate la clinica noastră, pînă în prezent, ne-au adus doar pacienţi împliniţi şi mulţumiţi. O atenţie deosebită acordăm îngrijirii preventive şi curative. Specialiştii, cu o experienţă recunoscută, aplica tehnicile cel mai eficace şi de ultimă generaţie, precum şi produsele celor mai desăvîrşiţi producători din domeniu.

Consultați un specialist pentru a vă propune metoda de tratare cea mai eficientă în cazul Dvs! Nu amânați! Trataţi la timp pentru a neglija complicaţiile! Apelați la cei mai buni profesioniști, pentru a constata cauza şi pentru a elimina efectele acesteia!

     Pentru programari apelați 022 71 92 52

Call Now Button