fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
CLITOROPLASTIA

Chiar dacă pentru multe doamne este un subiect tabu, totuși trebui să recunoaștem că problemele intime pot afecta viața de cuplu, iar satisfacția sexuală privește mereu ambii parteneri.
Prin urmare medicul ginecolog – chirurg din cadrul Centrului Medical Promed îți poate oferi cele mai diverse soluții din plastia intima pentru a îți recăpăta vița armonioasă de cuplu și anume clitoroplastia intima.

CE PRESUPUNE CLITOROPLASTIA?

Clitoroplastia este o procedură chirurgicală, minim invazivă, care se efectuează la nivelul zonei intime, sub anestezie locală, fără dureri și contraindicații.
Această intervenție intima presupune reducerea excesului de piele din zona clitorisului, prin urmare se mărește ariei de excitabilitate a acestui organ și implică o prelungire a intensităţii orgasmului.

Clitoroplastia are mai mult ca obiectiv – îmbunătățirea calității vieții sexuale si nu are la baza neapărat o problema medicala.

CARE SUNT RISCURILE ?

Riscurile sau complicațiile sunt minime și comune pentru orice intervenție chirurgicală, cum ar fi inflamația și vînătăile în primele zile, iar infecția este foarte rară, deoarece este o zonă foarte vascularizată.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

Dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi, sau răspunsuri, să știți că vă putem oferi informații despre acest subiect direct pe site-ul nostru prin intermediul chatului online, fiind absolut confidenţial și anonim.
În plus, ne puteți face o vizită, unde direct cu medicul ginecolog – chirurg veți putea discuta despre intervenţii la nivel personalizat, consultația de chirurgie intima este absolut gratuită.

Call Now Button