fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
CRISTALINELE MULTIFOCALE

Cristalinul este una dintre cele doua lentile ale ochiului și se află în spatele irisului. Rolul cristalinului este de a focaliza imaginea imediat pe retina și de a putea vedea la toate distantele.

La o anumită perioada a vieții mai bine zis în etate fiind mai mult un proces de uzură, cristalinul își pierde o parte din proprietăți și afectează vedera care duce la orbire.

Din fericire acesta poate fi înlocuit cu unul artificial prin chirurgia cataractei. Tot mai mulți pacienți solicita implantarea cristalinului artificial multifocal pentru a deveni independenți de purtarea ochelarilor și chiar pentru perspectiva de a nu mi purta ochelari tot restul vieții.

Candidații pentru un implant de cristalin sunt:
  • cei diagnosticați cu cataractă
  • care au miopie forte
  • hipermetropie cu dioptrii foarte mari și astigmatism

Cristaline multifocale corectează vedera de la toate distanțele și se apreciază ca 98% dintre purtători sunt mulțumiți de confortul pe care îl au, rezultatele fiind foarte bune.

La Centrul Medical Promed, se implantează astfel de cristaline artificiale.
Această tehnologie nu are numai potențialul de a oferi o vedere perfecta la toate distanțele dar și elimină costurile permanente a ochelarilor și a lentilelor de contact pe tot restul vieții.
Cristalinele multifocale reprezintă vîrful tehnologiei avansate, care te scapă de dependența de ochelari de vedere și lentile de contact.
Dintre toate Cristalinele artificiale cele multifocale oferă cea mai mare satisfacție artificiala, pe lângă corecția cataractei cu aceste lentile artificiale se poate de soluționat miopia forte, hipermetropia astigmatismul.

Call Now Button