fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Dotări medicale

Tomograful cu coerență optică

Tomograful cu coerență optică Topcon 3D OCT-1000, este un dispozitiv unic care combină o tomografie optică de mare viteză cu o cameră non – mydriatică retiniană într-un singur pachet. OCT + cameră retiniană Sistem virtual de vizualizare 3D Imagistica retiniană de înaltă calitate Capacitatea dioptriei este mărită la -27D ~ + 18D. Topcon 3D OCT-1000 […]

Plusoptix

PlusoptiX S09 este un autorefractometru binocular manual. Folosit intr-un cabinet de oftalmologie, acesta simplifica examinarea initiala a copiilor ce poate fi folosit pe copii de la varsta de 6 luni pentru a detecta riscul dezvoltarii ambliopiei. Criteriile de referinta sunt introduse pentru diferitele grupe de varsta si parametri. Programul compara in mod automat rezultatele masuratorilor […]

Patul de extensii

Patul de extensii s-a dovedit a fi soluția multor probleme de spate. Fie că simțiți o durere surdă, una acută sau este un spasm muscular,o recuperare adecvată, creată individual după necesitățile pacientului, poate fi calmată și eliminată. Sigur și inofensiv! Ședințele de elongații și tracțiuni terapeutice sunt la indicația medicului specialist. Pacientul este așezat într-o poziție […]

Biomicroscop oftalmologic

Biomicroscop oftalmologic Permite o investigație detaliată cu o  examinarea microscopica a polului anterior, a vitrosului si a polului posterior. Cu ajutorul biomicroscopiei se pot depista leziuni la nivelul pleoapelor, conjunctivei, sclerei, corneei, irisului si cristalinului (cataracta). Biomicroscopia ne permite observarea grosimii si a profunzimii ţesuturilor care alcătuiesc ochiul.

Lupa binoculară

Lupa binoculară este de mare ajutor medicului oftalmolog în timpul unei consultații oftalmologice de rutină ce îi permite să lucreze liber, fiind un sistem de înaltă precizie ce permite o vedere stereoscopică de aproape în mai mare libertate de mișcare.

Microscop Operator

Protecție completă a ochilor de radiații nocive atât a medicului chirurg cât și a pacientului. Mecanism de echilibru și focalizare automatizată. Camera video digitală capturează ce oferă imagini de înaltă rezoluție cu o lampă cu fantă în calea fasciculului.

Keratograph 4 OCULUS (Germania)

Keratograph oferă cea mai înaltă precizie disponibilă pentru topografia corneană, unicitatea acestui dispozitiv constă în faptul că îmbină trei instrumente într-unul singur: topograf, keratometru și pupilometru. Acesta oferă o rezoluție înaltă și transmiterea imaginii digitale, are capacitatea de a diagnostica keratoconusl, comparația de refracție atunci când poartă lentilele orthokeratology și monitorizarea progresului.

Ultramatic RX master FOROPTER ( SUA)

Dispozitiv mecanic pentru măsurarea acuității vizuale, selectarea lentilelor prismatice, sferice și cilindrice dezvăluind o serie de teste folosind diferite anomalii ale sistemului vizual. Optică de înaltă calitate fiind un model  standard în domeniul său.

Tonometru Non-contact cu Pahimetru TX-20P

Tonometru Non-contact automat combinat cu un pachimetru, permite măsurarea presiunii intraoculare si grosimea corneei centrale. Dispozitiv oftalmologic pentru măsurarea distanței interpupilare, curbei de refracție, diametrul și a curbei corneei. Metoda de utilizare a voalului pentru  fixarea ochilor permite obținerea unor măsurări mai precise, oferind confortul pacientului.

  1. 1
  2. 2
Call Now Button