fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Examinarea ecografică în timpul sarcinii

Examinarea ecografică pentru viitoarele mămici nu este doar o primă cunoștință cu copilul ei, ci și un diagnostic al sănătății fătului. Prin urmare, ecografia este importantă să se desfășoare la timp, la un specialist calificat și cu echipament modern.

Acum în cadrul Centrului Medical ProMed poți efectua toate tipurile de investigații ecografice, care permite efectuarea unor investigații complexe cu aplicabilitate clinică vastă.

Cum se dezvoltă copilul până la naștere și dacă totul este în regulă cu sănătatea lui? Această întrebare mereu îngrijorează pe viitorii părinți. Pentru a afla răspunsul, se utilizează examinarea ecografică cu ultrasunete. Aceasta este o metodă universală, neinvazivă, sigură și potrivită pentru examinarea fătului și a uterului. În timpul sarcinii (ca și în alte cazuri) se utilizează un anumit dispozitiv care nu provoacă dureri și discomfort, atât copilului cât și viitoarei mămici.

 

Când trebuie să faci o examinare ecografică în timpul sarcinii?

O femeie care așteaptă un copil trebuie să treacă prin trei examinări ecografice la diferite perioade de sarcină. Prima examinare se desfășoară pe o perioadă de 10-14 săptămâni. Următoarea este în perioada de 20 – 24 săptămâni. Și ultima, cea de-a treia se face la momentul de 32-34 săptămâni. Cu toate acestea, la orice recomandare a medicului specialist, se poate efectua examinarea ecografică suplimentară, în orice moment de sarcină. O viitoare mămică nu ar trebui să se deranjeze de examinarea suplimentară, aceasta este pentru binele ei și viitorul copilului, cu scopul de a clarifica diagnosticul și a lua măsuri în timp necesar pentru a menține sănătatea amândorora. Nici o examinare suplimentară nu va face rău.

Pentru mai multe detalii, telefonați 022-71-92-52.

Call Now Button