Chirurgie oftalmologică | ProMED

Retea de 4 clinci

Program

 • 830 - 1730
 • 830 - 1300

ProMED Family

Consultatii și investigatii

    Cu o experienta  în oftalmologie şi chirurgie, OftalmoCorrect ProMED Clinica de Oftalmologie de 15 ani îşi desfasoara activitatea, ofera calitate şi siguranța pentru cei care doresc să efectueze o chirurgie oculara. Utilizam doar tehnologii de ultima generatie, echipament performant. Activitatea chirurgicala este realizata de oftalmologi chirurgi cu experienta. Perfectionarea tehnicilor chirurgicale se adreseaza cataractei, Keratoconului, glaucomului si chirurgiei plastice oculare.

Noi suntem specializați în

 

 

OPERAȚIA DE CATARACTA  DE AMBULATORIU, CHIRURGIA DE O ZI

Inainte de interventie este necesara o consultatie la medicul oftalmolog. Se vor efectua examinari si investigatii diagnostice, se va determina puterea si tipul de cristalin care urmeaza a fi implantat.

Tratamentul cataractei presupune înlăturarea cristalinului opacifiat (uzat) din interiorul ochiului si înlocuit cu unul artificial.

Tehnica operatorie

Cataracta este eliminata prin facoemulsificare, o procedura minim invaziva, nedureroasa ce permite recuperare rapida si nu necesita internare. Fiind o intervenție relativ simplă, ușor suportată de pacient, ea se face o singură dată si garantează rezultat pe tot restul vieții. Prin urmare importanța cristalinului artificial este esențială, trebuie să optezi pentru un cristalin bun, care ofera calitate vederii.

 

 • Folosim cristaline doar de calitate, producator american Alcon – monofocale și multifocale
 • Ajutam pacientul sa faca alegerea potrivita a cristalinului care ii va schimba viata, va oferi vedere.
 • Operatia de cataracta pentru seniori – de la 10500 LEI – 13500 LEI!

 Costul chirurgiei include cristalinul, chirurgia, anestezia şi până la 3 controale postoperator.

Vino la control anual dupa 60 de ani pentru a cunoaste care este starea de sanatate a ochilor.

 Examinări și consult pentru cataractă – 250 lei.

C.M. ProMED și Laser ProMED oferă servicii medicale online

Tratamentul glaucomului

Glaucomul este o afectiune oculara cronica. Acesta poate sa apara la orice varsta. Tratamentul corect, ofera vedere care poate fi pastrata pentru toata viata.

Diagnosticul glaucomului sau al suspiciunii de glaucom se face in urma unui consult oftalmologic bazat pe examen clinic complex de investigatii.

Tratamentul este individualizat in functie de stadiul bolii si severitatea afectarii. Urmeaza a fi mereu evaluat la fiecare 6 luni, in functie de rata de progresie a bolii.                                                                        

*Tratament medicamentos                                                                   *Tratament cu Laser galben, o noua terapie in glaucom                         *Tratament chirurgical

Keratoconus – Crosslinking Cornean

Cross-Linking-ul cu riboflavină (CXL) este o metoda non-invazivă de tratament, indicată pentru a încetini sau a opri progresia keratoconului. Riboflavina întareste legăturile de colagen de la nivelul cornean nemaipermițând corneei sa se deformeze. La ora actuala, singura interventie minim invaziva, nedureroasă, menită sa stabilizeze cornea si sa opreasca evolutia bolii.

OflalmoCorrect ProMED este Clinica care acum 12 ani a pus in aplicare Cross-Linking-ul cu riboflavină (CXL) in R.Moldova.
Tocmai, recomandăm efectuarea acestei intervenții in momentul in care s-a stabilit diagnosticul de keratoconus, deoarece astfel evitam o viitoare deteriorare a vederii. Crosslinking-ul nu este o interventie care sa restabileasca si vederea. Prin urmare, sansele de stopare a bolii prin crosslinking sunt mult mai mari, atunci cand tratamentul se aplica in primele stadii.

La Clinica de Oftalmologie se fac examinarile necesare cu eventualele pregatiri pentru tratament.

Post-chirurgie pentru o buna acuitate vizuala, pacientul are nevoie de corecție optica: lentila dura Rose-K pentru keratocon, lentila torica sau ochelari.

Nu lăsați Keratoconul sa avanseze! Vino la medic la primele semne ale bolii.

 

Plastia oculară - Blefaroplastia

Chirurgia plastică a pleoapei sau a anexelor are scop de îmbunatatire a sănătatii ochiului si a aspectului estetic. La  OftalmoCorrect chirurgia oculoplastica se realizeaza de oftalmologi, chirurgi cu specializare.

Va putem ajuta:

 • Entropion sau Ectropian rasfrangerea pleoapei
 • Pterigion îngrosare a tesutului conjunctiv
 • Ectropion (rasturnarea în afara a mucoasei sau pleoapei)
 • Plastia oculara
 • Salazion sau Blefaroplastia
 • Xantelasma - tumori palbebrale
 • Chirurgia afectiunilor căilor lacrimale
 • Inlaturarea defectelor estetice si cosmetice

Chirurgia oftalmologică plastică pune mare accent pe sănătatea ochiului, dar și pe rolul major pe care îl are aspectul estetic post-operator.

Pentru un bun rezultat post-operator este obligatoriu examenul oftalmologic si consultatia specialistului care va stabili metoda potrivita de tratament, dupa caz in colaborare cu dermatologul-plastician Laser PoMed.

Operațiile oculare ofera îmbunătățirea vederii și calității vieții. Pentru consultații, apelati 0799 90 382.


 

PLASTIA OCULARĂ

ProMed OftalmoCorrect chiar de la inceput de activitate este singura clinica in care, pe langa operatiile oftalmologice de rutina, se practica chirurgia oculoplastica de catre oftalmolog, chirurg plastician cu specializare.

 

Pregatire, care ofera siguranta si calitate in operatiile oculare si de estetica a globului ocular.

 • Entropion (rasfrangerea catre inauntru a pleoapei inferioare)
 • Pterigion (ingrosare a tesutului conjunctiv)
 • Ectropion (rasturnarea in afara a mucoasei sau pleoapei)
 • Plastia oculara
 • Salazion (inflamatie cronica a glandei Meibomius)
 • Blefarosalazis (excesul de piele a pleoapei superioare)
 • Xantelasma / tumori palbebrale (acumulare de grasimi)
 • Chirurgia afectiunelorcailor lacrimale
 • Inlaturarea defectelor estetice si cosmetice

 

Prin urmare este importantă experiența și îndemânarea chirurgului, cunoașterea anatomiei pleoapei, a orbitei și a țesuturilor învecinate pentru a obține un bun rezultat post-operator. Chirurgia oftalmologică plastică pune mare accent pe sănătatea ochiului, dar și pe rolul major pe care îl are aspectul estetic post-operator.

La consultatie veti primi detalii cu referire la indicatii si contraindicatii, ori alternative nechirurgicale la specialisti clinicii Laser PoMed – dermatolog-plastician, dermatocosmetolog.

 

Orice chirurgie oftalmologica presupune o pregatire pre-operatorie cu examinari si analize medicale, pot fi efectuate la ProMed. O deosebita importanta specialistii clinicii acorda ingrijirii si monitorizarii post-operatorii pentru o buna evolutie si rezultat garantat.

 

Pentru detalii:

PROGRAMARE ONLINE

Completeaza formularul de mai jos pentru o programare rapida