fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Lentilele de contact-oferă un câmp vizual complet

Există mai multe lentile de contact, fiecare dintre acestea fiind pentru un anumit tip de corecție a vederii:

Sferice – acestea sunt lentile de contact tipice, rotunde, care sunt folosite pentru corectarea miopiei (miopie) sau a hiperpiei.

Bifocal (bifocal) – aceste lentile de contact au doua zone, fiecare cu un focus propriu, pentru vederi apropiate si la distanta. Acestea sunt de obicei folosite pentru corectarea prezbiopiei.

Lentilele orthokeratologice sunt special concepute pentru a corecta suprafața corneei în timpul somnului. Acestea vă permit să faceți în timpul zilei fără a purta lentile de contact. O vedere de 100 % pe parcursul zilei cu lentila de noapte! Lentila dură acţionează activ asupra epiteliului corneean, impunându-l uşor şi dozat să schimbe curbura corneeană în centru și periferia medie. Astfel, puterea de refracţie a corneei se schimbă la valoarea exact necesară.

Lentilele de contact torice sunt proiectate pentru a corecta astigmatismul, miopia și hipermetropia.

Toate tipurile de lentile de contact pot fi executate special pentru corneea pacientului.

Deci, care sunt lentilele de contact potrivite pentru Dvs?

În primul rând, lentilele de contact sunt concepute pentru a corecta deficiențele vizuale pe care le aveți – miopie, hipermetropie sau astigmatism sau o combinație a acestora.

În al doilea rând, lentilele de contact trebuie să se potrivească cu ochii. Lentilele de contact sunt disponibile în diferite variații ale diametrului.

În al treilea rând, alegerea lentilelor de contact depinde, de asemenea, de anumite caracteristici medicale, de exemplu, dacă suferiți de sindromul de ochi uscat.

În concluzie, alegerea lentilelor este, de asemenea, influențată de culoarea dorită, precum și dacă să le scoateți noaptea sau nu.

În zilele noastre, îngrijirea lentilelor – curățarea și dezinfectarea – este mai ușoară decât oricând.

În majoritatea cazurilor pentru lentile de contact sunt așa-numitele, soluții multifuncționale – adică pot fi folosite pentru a curăța lentilele și pentru a le dezinfecta și a le depozita.

Un consult preventiv la medic, previne orice afecțiune a vederii!

(022) 71 92 52 / 079 990 382

Aveți grija de sănătatea ochilor Dvs!

Call Now Button