fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Privire seducătoare cu lentilele de contact colorate

Lentilele colorate – este o modalitate perfectă pentru a face o schimbare surprinzătoare! Cu toții cunoaștem că într-o conversație, atenția interlocutorului cade pe ochi, de altfel – fiecare din noi ne-am imaginat și nu numai o dată, culoarea ochilor diferită de care o avem. Cu atât mai mult, că lentilele de contact colorate nu numai asigură o schimbare a aspectului fizic dar au și funcție de fizioterapie, în unele cazuri și de tratament, chiar și cu dioptrii.

Oare lentilele de contact colorate nu sunt dăunătoare?

În primul rând la lentilele colorate se utilizează un colorant absolut inofensiv, testat de foarte multe ori. În al doilea rând, colorantul se află în stratul central al lentilei și nu intră în contact cu ochiul. Deci, nu trebuie să vă faceți griji. Iar pentru a obține și mai multă încredere că lentilele colorate nu vă vor face rău, vă propunem să apelați la un medic oftalmolog, care  – cu siguranță va acorda atenția maximă pentru prevenirea oricărui pericol.

Cum să-ți alegi culoarea potrivită pentru lentilele colorate?

Ca să fiți siguri de culoarea aleasă a lentilelor și de schimbarea spre bine, vă recomandăm să utilizați diferite programe și servicii speciale online. Încărcați fotografia și încercați felurite culori, astfel încât nu numai să se potrivească la aspectul fizic ci și să fie capabilă să acopere culoarea inițială a ochilor.

Mai multe detalii - 022-71-92-52

Call Now Button