fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
REJUVENERAREA INTIMĂ

Femeia indiferent de vîrstă, mereu trebuie să se bucure de o viță intima armonioasă, și nu este un drept al femeie dar o obligație. Ești obligată fii fericită și să ai grijă de tine, pentru că fericirea ta contează pentru tine și pentru cei ce te iubesc.

Însă cu părere de rău la un moment dat în viața cu trecerea timpului, în urma nașterilor, corpul unei femeii suferă anumite modificări fiziologice a zonei intime, apare un disconfort vaginal sau vulvar care în cele mai multe cazuri, scade calitatea vieții intime.

Important este că nu mai trebuie să accepți, acuma pentru orice problem la Promed găsești o soluție.
În Centrul Medical Promed găsești un nou tratament pentru întinerirea vaginală nechirurgicală care rezolvă problemele cauzate de vârstă și întărește aspectul zonei intime.

CAUZELE DISCONFORTULUI INTIM
  • Modificările hormonale, de exemplu, în timpul și după menopauză
  • Nașterea
  • Tratamentele medicamentoase severe și chimioterapia
REJUVINERAREA INTIMĂ – ESTE O SOLUȚIE PENTRU…
  • Atrofierea mucoasei intime
  • Tratamentul incontenenței urinare
  • Tratamentul prolapsului uterin
  • Lipsa elasticității
  • Deformarea vaginului
  • Scăderea circulației sanguine în zona intima
  • Lipsa plăceri în timpul actului sexual sau pierderea intensității
CE SOLUȚII AVEM PENTRU TINE?

În centrul noastră, medicul ginecolog , îți oferă un tratament non chirurgical care îți va readuce confortul intim prin hidratarea și întineri aspectul vulvei cu infiltrarea acidului hialuronic.

Aceasta implică infiltrarea acidului hialuronic pentru a îmbunătăți circulația sanguină, a crește elasticitatea vaginului, a trata incontinenţa urinară, și mări sensibilitatea pentru creșterea plăcerii sexuale. De asemenea infiltrarea acidului hialuronic poate fi un tratament pentru a mări volumul labiilor mici, oferind întinerire zonei genitale externe.

După aplicarea unui anestezic local, produsul se infiltrează la intrarea în vagin, iar efectul se menține timp de 9-12 luni. Pacientele care au primit acest tratament sunt foarte mulţumite, deoarece au reconstituit confortul vieții cotidiene și al relațiilor lor intime fiind o parte importantă a unui cuplu familiar fericit.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

Dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi, sau răspunsuri, să știți că vă putem oferi informații despre acest subiect direct pe site-ul nostru prin intermediul chatului online, fiind absolut confidenţial și anonim.

În plus, ne puteți face o vizită, unde direct cu medicul ginecolog – chirurg veți putea discuta despre intervenţii la nivel personalizat, consultația de chirurgie intima este absolut gratuită.

Call Now Button