fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Chirurgia intimă
Servicii de excelență în Imagistică Medicală Echipă de medici cu experiență de 10 – 30 de ani Îți garantăm siguranță și confidențialitate
Vezi lista de prețuri
 • Analize de laborator
 • Examinări ecografice
 • Colposcopia
 • Intervenţii minim invazive

Avem medici specializaţi în chirurgia estetică a zonei genitale, care îți asigură o experiență operatorie la cele mai înalte standarde, într-un ambient intim și confortabil. Îți readucem confortul și starea de bine rapid, cu o perioadă de recuperare minimă și într-o singură zi.

CE ESTE CHIRURGIA INTIMĂ?

Chirurgia intimă este cea mai delicată ramură din întreaga chirurgie și mai puțin pentru că ține de plastia genitală dar mai mult din motivul că este dificil pentru o pacientă să facă față componentei psihologice a problemei și să se decidă la o discuție deschisă cu un medic.

Indiferent de problema cu care te poți confrunta, fie cu modificări anatomice în urma nașterii, sensibilitatea scăzută în timpul actului sexual, incontinenţa urinară sau aspectul inestetic al organelor genitale pentru toate aceste în clinica noastră este o soluție – chirurgia intimă.

Rejuvenarea, întinerirea sau chiar modelarea zonelor intime sunt proceduri estetice tot mai solicitate, din acest motiv punem la dispoziție femeilor din Republica Moldova toată gama de proceduri de reîntinerire intimă cu scopul îmbunătățirii vieții sexuale și în soluționarea anumitor probleme apărute în urma sarcinii.

Plastia intimă este indicată nu numai pentru a restabili calitatea vieții sexuale și a scăpa de imperfecțiunile intime dar și în lupta cu o astfel de problemă precum prolapsul uterului, incontinenţa urinară, sau lipsa plăcerii în timpul actului sexual.

Puteți soluționa toate aceste probleme în doar câteva ore petrecute pe masa de operație sub anestezie locală, fără dureri, perioade îndelungate de recuperare sau spitalizare, îți readuci starea de bine și confortul necesar.

 • Tratarea incontinenţei urinare și a prolapsului
 • Dimensiunile mari a labiilor care sunt inestetice
 • Modificări de vârstă în zona intimă
 • Disconfort în timpul actului sexual din cauza formei sau a dimensiunii labiilor
 • Patologii congenitale sau anomalii ale dezvoltării organelor genitale
 • Deformarea vulvei, cauzată de traume, intervenții chirurgicale, modificări post natale
 • Lipsa orgasmului, excitație ușoară în timpul actului sexual
 • Slăbirea țesutului muscular provocate de vârstă sau naștere
Cine te consultă ?
 • Chirurgia intimă
  Avem medici specializaţi în chirurgia estetică a zonei genitale, care îți asigură o experiență operatorie la cele mai înalte standarde, într-un ambient intim și confortabil. Îți readucem confortul și starea de bine rapid, cu o perioadă de recuperare minimă și într-o singură zi.

  CE ESTE CHIRURGIA INTIMĂ?

  Chirurgia intimă este cea mai delicată ramură din întreaga chirurgie și mai puțin pentru că ține de plastia genitală dar mai mult din motivul că este dificil pentru o pacientă să facă față componentei psihologice a problemei și să se decidă la o discuție deschisă cu un medic. Indiferent de problema cu care te poți confrunta, fie cu modificări anatomice în urma nașterii, sensibilitatea scăzută în timpul actului sexual, incontinenţa urinară sau aspectul inestetic al organelor genitale pentru toate aceste în clinica noastră este o soluție – chirurgia intimă. Rejuvenarea, întinerirea sau chiar modelarea zonelor intime sunt proceduri estetice tot mai solicitate, din acest motiv punem la dispoziție femeilor din Republica Moldova toată gama de proceduri de reîntinerire intimă cu scopul îmbunătățirii vieții sexuale și în soluționarea anumitor probleme apărute în urma sarcinii.
 • Dr. Elena Vasilieva
  Specializare: medic ginecolog - obstetrician Categorie superioară Experiență medicală: 23 ani Participări: 2018 - Specializare - Ultrasonografia si doppler in sarcina, Moscova                                                                                                                                          2017 - Aesthetic Medicine course of usage of Neauvia Organic fillers, Moscova 2013 - Specializare - Ultrasonografie 2011 - Probleme actuale în obstretică și ginecologie
  Elena Vasileva - medic ginecolog

Operațiile intime nu necesită o pregătire specială. Principalele contraindicații ale intervenției chirurgicale sunt prezența unor boli precum sifilisul, hepatita și HIV, precum și prezența inflamației active în zona vaginală.

Chirurgia intimă propriu-zisă durează aproximativ o oră, inclusiv pregătirea și anestezia. La 2 ore după intervenție, pacienta se află în sală pentru a fi sub monitorizarea medicului, după care poate părăsi clinica pe cont propriu. Operația se efectuează în ambulatoriu și confidențial.

PLASTICA INTIMĂ ESTE O SOLUȚIE PENTRU TINE SAU NU?

În cazul în care simți un disconfort, senzații de jenă care îți afectează viața sexuală, sau în urma nașterii intensitatea plăcerii sexuale a scăzut este important ca inițial să te decizi la o discuție deschisă cu un medic, orice problemă delicată are o soluție.

Este important ca fiecare femeie să se simtă în largul său, să fie sigură pe felul cum arată și să aibă parte de o viață de cuplu armonioasă bazată pe satisfacție reciprocă, orice inhibiţie sau schimbare îți poate afecta starea de bine atât a ta personală cât și a partenerului tău.

În concluzie în cazul în care întâmpini anumite probleme intime este bine să le discuți, să îi găsești o soluţie împreună cu medicul ginecolog, iar dacă te decizi la o intervenție intimă sau nu, rămâne pe cont propriu.

Posibilitățile moderne în chirurgie plastică pentru femei, îți oferă o posibilitate unică de a scăpa de orice jenă. În rezultat vei începe o nouă etapă a vieții personale, lipsită de complexe, limitări și dezamăgiri.

DUPĂ CE PRINCIPII SE ALEGE UN MEDIC CHIRURG?

Majoritatea pacientelor în procedurile de reîntinerire intimă dau preferință medicilor chirurgi de sex feminin și experienței medicale, fiind 2 aspecte decizionale.

Și acest lucru este evident, pentru că doar cu o femeie care te poate înțelege mult mai bine, poți avea o discuție deschisă despre problemele tale și să te simți confortabil, fără jenă. Iar noi întotdeauna am ținut cont de acest aspect, care nu este neapărat o condiție însă o preferință.

În cadrul Centrului Medical Promed avem medici ginecologi cu specializări în chirurgie de sex feminin și o experiență vastă în domeniu, care implică un aspect important: calificare medicului nu doar în chirurgia clasică așa cum se practică în majoritatea centrelor dar și în ginecologie luând în considerare specificul intervenției.

Chirurgia intimă - vă reîntinerește feminitatea!

Pentru un consult aproape de sufletul Dvs și confidențial ne puteți contacta 022 71 92 52

Vă mulțumim că a-ti ales Centrul Medical ProMed!

Faceti o Programare
Programarea dvs. a fost cu succes înregistrată!

în scurt timp revenim cu un apel de confirmare!

ETAPELE CHIRURGIEI INTIME
 • 1. ETAPĂ

Consultația medicului pentru chirurgia intimă! La această etapă vei avea o discuție deschisă cu medicul în care vei înțelege detaliile procedurii, vei discuta problema care dorești să o soluţionezi, metodele prin care obții un rezultat, eficiența acestei proceduri, perioada de recuperare și riscurile care pot surveni.

 • 2. ETAPĂ

Examinările preoperatorii conform standardelor mondiale! Orice intervenție chirurgicală te obligă la o serie de testări de laborator care să te asigure în siguranța intervenției și pentru a te proteja împotriva consecințelor nedorite. De regulă acesta include: analiza generală sângelui și a urinei, MRS, și teste ginecologice.

 • 3. ETAPĂ

Orice intervenție chirurgicală și cea minim invazivă este sub monitorizarea medicului. Ultima etapă presupune monitorizarea continuă a pacientului înainte, în timpul și după intervenția chirurgicală.

PERIOADA PERIOPERATORIE

În următoare zi după intervenție poți deja reveni la activitățile tale zilnice. Perioada de recuperare este în jur de 1-2 săptămîni, timp în care se interzice practicarea sportului și sauna. Centru Medical Promed oferă o gamă largă de operații plastice intime și la orice problemă oferim cele mai eficiente opțiuni de tratament.

În același timp, o componentă importantă a succesului este alegerea corectă a unui medic chirurg. Medicii noştri au o calificare înaltă cu o vastă experiență în domeniu și specializări internaționale.

Înainte de-a lua o decizie asigură-te în calificare medicului și profită de o consultație gratuită în cadrul centrului medical Promed. Stagiile de perfecționare în străinătate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultății, dar și sutele de cazuri soluționate anual, reprezintă o adevărată carte de vizită a unui medic.

Call Now Button