fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Gastroenterologie
Tehnici moderne de consult și diagnostic
Investigații de laborator și funcționale
Examinări ecografice complexe

Vezi lista de prețuri
 • Analize de laborator
 • Ecografia abdominală

CE INCLUDE EXAMINAREA MEDICULUI?

Serviciile de gastroenterologie din cardul Centrului Medical Promed oferă cele mai recente metode care permit un tratament eficient, pe cât posibil, fără a perturba stilul de viață obișnuit al pacientului.
În clinica noastră, pentru consultația medicului gastroenterolog este alocată jumătate de oră.

Consultarea medicului presupune o conversație cu pacientul, o examinare clinică (palparea), clarificarea simptomelor și examinarea datelor din analizele precedente.

Prin urmare, vă recomandăm să luați cu dvs. rezultatele tuturor investigațiilor medicale făcute anterior.

INVESTIGAȚII ADIȚIONALE
 • Analiza generală a sângelui – este necesar pentru diagnosticul anemiei cu deficit de fier în gastrita atrofică cronică, identificarea sângerărilor latente (eroziuni, ulcer peptic), determinarea severității procesului inflamator și altele.
 • Examinarea ecografică a organelor abdominale – care permite medicului gastroenterolog în diagnosticarea unor boli hepatice (ciroză, steatoză, cancer hepatic), pancreatice (chisturi, pancreatită cronică, tumori), biliare (calculi biliari, colecistită, etc.)
METODE DE DIAGNOSTIC

AVEȚI NEVOIE DE UN MEDIC GASTROENTEROLOG...

Pentru a regla digestia

De regulă o alimentație corectă și un mod de viață sănătos este suficient pentru a scăpa de durerea și senzația de greutate în abdomen sau de arsurile stomacale. Însă în cazul în care aceste simptome sunt din cauza unei afecțiuni este nevoie de ajutorul unui medic gastroenterolog, pentru că numai o examinare de specialitate poate identifica cauzele durerii, disconfortului și îți poate prescrie un tratament corect.

Pentru a asigura o bună funcționare a ficatului

Ficatul este un filtru care ne protejează corpul de substanțele toxice, activitatea normală fiind importantă pentru sănătatea întregului organism. Din acest motiv, există probleme frecvente care se manifestă în moduri diferite - de la dureri în partea dreaptă la mâncărimi de piele sau erupții cutanate. Administrarea medicamentelor pot elimina temporar simptomele, dar boala va rămâne. Pentru a le trata definitiv și eficient ai nevoie de un medic experimentat și competent.

Pentru a te simți bine

Orice afecțiune agravează calitatea vieții. Puteți să simțiți slăbiciune, greață, amețeli, pierdeți în greutate. Pentru a scăpa de acest lucru, este important să îți rezervi timpul necesar pentru o examinare gastroenterologică.

Cine te consultă ?
 • Dr. Valentina Moșneaga
  Valentina Moșneaga - medic gastroenterolog Experiență medicală: 37 ani Perfecționări:
  • 28.05.2011- Gastrologia clinică
  • 10.05.2004- Gastrologia clinica, diagnostic endoscopic.

CE SIMPTOME TE TRIMIT DE URGENŢĂ LA UN MEDIC?

 • Dureri abdominale și în spatele sternului
 • Amărăciune în gură și refluxul gastrointestinal
 • Senzații de vomă, tulburări de înghițire
 • Senzație de greutate în abdomen
 • Constipație și diaree
 • Miros neplăcut din gură
 • Distensie abdominală
 • Durere și un sentiment de greutate sub coaste
 • Mâncărime și erupție pe piele
 • Deficit de greutate corporală
Faceti o Programare
Programarea dvs. a fost cu succes înregistrată!

în scurt timp revenim cu un apel de confirmare!

DE CE TREBUIE SĂ ALEGI CENTRUL MEDICAL PROMED?

Experiența practică a medicilor, cunoștințele și abilitățile care sunt îmbunătățite prin specializări naționale și internaționale, reprezintă o garanție a calificării profesionale și, prin urmare, succesul în tratamentul fiecărui pacient.

În plus, clinica noastră a creat condițiile confortabile, iar personalul medical și îngrijirea atentă vă scutește de griji inutile și de stres. Un astfel de mediu cu adevărat familial și confortabil vă va permite să vă concentrați pe deplin asupra tratamentului și să readuceți starea de bine. Lucrăm cu protocoale medicale moderne de diagnostic care respectă pe deplin standardele internaționale de calitate și siguranță ale serviciilor medicale oferite.

Consulta un specialist din cadrul CM ProMed 022 71 92 52 / 079 990 382

 

Call Now Button