fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Ortopedie
Tehnici moderne de consult și diagnostic
Investigații de laborator și funcționale
Tratamentul complex al afecțiunilor ortopedice

Vezi lista de prețuri
  • Injectări intraarticulare
  • Examinarea doppler
  • Investigații de laborator
  • Recuperare medicală

EXCELENȚĂ ÎN SERVICII DE ORTOPEDIE

Centru Medical Promed îți oferă sănătate, excelență în serviciile oferite, mișcare și vitalitate.

Cu o echipă completă de medici, formată din specialiști în ortopedie, reumatologie și neurologie, reușim să soluționăm cele mai complexe cazuri medicale și să îți tratăm afecțiunea de care suferi în complexitate – de la cauza apariției pînă la înlăturarea simptomelor neplăcute și prevenția afecțiunilor grave și a complicațiilor

În cardul unei examinări ortopedice, medicul nostru îți va asigura investigaţii desfăşurate, cu efectuarea analizelor necesare (calciu, fosfor, acid uric) şi o examinarea a zonelor problematice.

Medicul îți va prescrie un tratament și un program de  recuperare la necesitate.

METODE DE DIAGNOSTIC

<h4>EXCELENȚĂ ÎN SERVICII DE ORTOPEDIE</h4>

Centru Medical Promed îți oferă sănătate, excelență în serviciile oferite, mișcare și vitalitate. Cu o echipă de medici completă, format din specialiști în ortopedie, reumatologie și neurologie, reușim să soluționăm cele mai complexe cazuri medicale și să îți tratăm afecțiunea de care suferi în complexitate – de la cauza apariției pînă la înlăturarea simptomelor neplăcute și prevenția afecțiunilor grave și a complicațiilor.

În cadrul Centrului Medical Promed beneficiezi de:
  • Consultaţii medicale de specialitate pentru adulți
  • Consultații ortopedice pentru cei micuți
  • Analize de laborator și Imagistică (ecografie musculo – articulară)
  • Infiltrații articulare si periarticulare
  • Tratamente de recuperare
  • În cardul unei examinări ortopedice, medicul nostru îți va asigura investigaţii desfăşurate, cu efectuarea analizelor necesare (calciu, fosfor, acid uric) şi o examinarea a zonelor problematice. Medicul îți va prescrie un tratament și un program de recuperare la necesitate.

CÂND FACI O VIZITĂ MEDICULUI ORTOPED?

Simți că ceva te doare și îți împiedică activitatea zilnică, tot mai des încerci să îți reduci activitatea fizică în speranța că va trece de la sine. Însă esențial este să te adresezi medicului ortoped cu cele mai mici modificări sau dureri articulare, de spate, gât sau picioare.

Nu este necesar să te obișnuiești cu durerea trebuie doar să faceți o vizită medicului. Un medic calificat în domeniu, îți va întoarce calitatea vieții și te va pune pe picioare.

Dereglările sistemului musco-scheletar nu se manifestă într-o singură zi, în majoritatea cazurile simptomele apărute sunt persistente și de durată cu tendința de-a deveni în timp cronice.

Cele mai frecvente simptome: Durere, înroșire și umflare a articulațiilor, rigiditate, dureri de picior, nodule la nivelul articulațiilor, mobilitatea scăzută și dureri în timpul activităţilor fizice.

Cele mai frecvente afecțiuni tratate la noi sunt: Artrita reumatoidă, distrofia musculară, spondiloza cervicală, reumatismul articular acut, spondilita anchilozantă, spondiloza lombară, durere de spate, hernie de disc, crampe musculare, cifoza, entorsa si întinderea musculară, artrita degenerativă, scolioza fibromialgie, etc.

Faceti o Programare
Programarea dvs. a fost cu succes înregistrată!

în scurt timp revenim cu un apel de confirmare!

CONSULTAȚII ORTOPEDICE PENTRU COPII

Primul pas al copilului tău trebuie să fie perfect și amintirea acestui moment trebui să fie una plăcută, prin urmare îți înțelegem bine nevoile tale și putem asigura micuțului tău cea mai atentă îngrijire medicală din prima zi de viață. Oferim consultații de diagnostic precoce și tratamente de recuperare medicală pentru copii, asigurăm o dezvoltare normală a micuțului tău din prima zi de viață.

CONSULTAȚIA NOU – NĂSCUTULUI

Examinarea ortopedică în primele zile de viață este esențială pentru a stabili de la început dacă există deformări ale șoldurilor, piciorușelor sau mânuțelor. Aceste deformări pot apărea în urma poziției înghesuite din burtica mamei sau sunt deformări congenitale.

CONSULTAȚIA COPILULUI MIC ȘI PREȘCOLAR

În perioada de creștere și formare a copilului - evaluarea ortopedică este importantă pentru a preîntâmpina apariţia problemelor de mers, și a urmări etapele de dezvoltare a scheletului până la vârsta de 7 ani. Medicul ortoped evaluează minuțios postura, deformările de statică sau dinamică și a tonusului muscular, în urma căruia copilul aflat la vârsta preșcolară poate fi îndrumat către o activitate sportivă în dependență de aptitudinile evaluate și condiția fizică.

CONSULTAȚIA ADOLESCENTULUI

Poziția vicioasă în băncile școlare, alegerea unui ghiozdan necorespunzător sau purtat incorect, încălțămintea incomodă toate acestea pot fi o condiție prielnică în dezvoltarea deformărilor de coloană în special în zona lombară, prin urmare la această etapă o consultație a medicului ortoped este necesară. 

Nu mai amâna vizita la medic - Sănătatea necesită o atenție și o îngrijire constantă!

Pentru o programare la un specialist ne puteți apela 022 71 92 52 / 079 990 382

 
 
Call Now Button