fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Reumatologie
Tehnici moderne de consult și diagnostic Investigații de laborator și funcționale Tratamentul complex al afecțiunilor reumatice
Vezi lista de prețuri
 • Examinarea Doppler
 • Imunologie şi autoimunitate
 • Puncţie articulară
 • Examen citologic al lichidului articular

CE INCLUDE CONSULTAȚIA REUMATOLOGULUI?

În clinica noastră, pentru consultația medicului reumatolog este alocată jumătate de oră. Consultarea medicului presupune o conversație cu pacientul (anamneza medicală), o examinare clinică,și examinarea datelor din analizele precedente. Prin urmare, vă recomandăm să luați cu dvs. rezultatele tuturor investigațiilor medicale făcute anterior.

Evaluarea complexă și desfășurată a medicului reumatolog presupune analize de laborator de hematologie, imunologie şi autoimunitate, radiografii, puncţie articulară şi examen citologic al lichidului articular.

Prin urmare un diagnostic nu poate fi stabilit numai în baza consultației primare, la etapa inițială medicul reumatolog stabilește necesitatea analizelor medicale în baza cărora se stabileşte un diagnostic și un program de tratament.

În cadrul Centrului Medical Promed găsești o soluție în tratamentul bolilor reumatice, afecţiuni dureroase, acute sau cronice, ale aparatului locomotor.
Printre aceste afecțiuni se numără poliartrita reumatoidă, artropatiile, spondilartritele, osteonecroza, boli osoase metabolice, boli reumatice infecţioase ca boala Lyme sau artrita sifilitică, reumatisme degenerative etc.

METODE DE DIAGNOSTIC

TRATAMENTUL AFECȚIUNILOR REUMATOLOGICE

Medicii reumatologi din cadrul Centrului Medical PROMED, asigură tratamentul afecțiunilor reumatice şi a bolilor musculo-scheletale prin metode medicamentoase sau prin proceduri de fizioterapie sau masaj medical, în colaborare cu medicii internişti şi cei de recuperare medicală.

SERVICII DE RECUPERARE MEDICALĂ
 • Consultaţia medicului specialist
 • Explorări ecografice complete
 • Tratamente fizioterapeute (darsonvalizare, magnetoterapie, ceragem, etc)
 • Proceduri kinetoterapeute
 • Masaj terapeutic regional sau general, masaj reflex, masaj de relaxare cu aromaterapie
CE AFECȚIUNI REUMATOLOGICE TRATĂM?

Datorită echipamentului tehnic modern și a calificării înalte a medicilor reumatologi, putem oferi soluții în tratamentul celor mai diverse afecțiuni reumatologice astfel încât să te poți reîntoarce rapid la activitățile tale zilnice și să te bucuri de o calitate bună a vieții.

 • Osteoartrita și osteoporoza
 • Artrita reumatoidă
 • Fibromialgia
 • Coxartroza (artroza soldului)
Cine te consultă ?
 • Reumatologie

  CE INCLUDE CONSULTAȚIA REUMATOLOGULUI?

  În clinica noastră, pentru consultația medicului reumatolog este alocată jumătate de oră. Consultarea medicului presupune o conversație cu pacientul (anamneza medicală), o examinare clinică,și examinarea datelor din analizele precedente. Prin urmare, vă recomandăm să luați cu dvs. rezultatele tuturor investigațiilor medicale făcute anterior. Evaluarea complexă și desfășurată a medicului reumatolog presupune analize de laborator de hematologie, imunologie şi autoimunitate, radiografii, puncţie articulară şi examen citologic al lichidului articular. Prin urmare un diagnostic nu poate fi stabilit numai în baza consultației primare, la etapa inițială medicul reumatolog stabilește necesitatea analizelor medicale în baza cărora se stabileşte un diagnostic și un program de tratament. În cadrul Centrului Medical Promed găsești o soluție în tratamentul bolilor reumatice, afecţiuni dureroase, acute sau cronice, ale aparatului locomotor. Printre aceste afecțiuni se numără poliartrita reumatoidă, artropatiile, spondilartritele, osteonecroza, boli osoase metabolice, boli reumatice infecţioase ca boala Lyme sau artrita sifilitică, reumatisme degenerative etc.
ADOPTĂM TRATAMENTE EFICIENTE

Pentru înlăturarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic, îți dezvoltăm programe de tratament personal și de reabilitare în colaborare cu medici interniști. Folosim tehnici minim invazive cu scop de recuperare rapidă la viața obișnuită. Favorizăm o abordare integrată, prin urmare, dacă este necesar, vom implica în procesul de terapie medici neurologi, ortopezi, cardiologi sau endocrinologi pentru a asigura un tratament sigur și de durată.

CÂND TE ADRESEZI UNUI MEDIC REUMATOLOG?
 • Apariția periodică și dispariția neașteptată a durerilor ascuțite în articulații
 • Durere, roșeață și umflarea articulațiilor
 • Limitarea mobilității coloanei vertebrale
 • Durere musculară
 • Deformarea degetelor și degetelor de la picioare
 • Migrație a diferitelor articulații

În cazul în care observați persistența acestor simptome mai mult de câteva zile este necesar consultul uni medic specialist. Reține că în absența terapiei toate țesuturile osoase și musculare pot fi afectate, astfel în timp pierzi mobilitatea articulară.

Faceti o Programare
Programarea dvs. a fost cu succes înregistrată!

în scurt timp revenim cu un apel de confirmare!

PROGRAME DE RECUPERARE MEDICALĂ

Pentru fiecare necesitate a pacientului avem dezvoltate programe individuale ce ajută pacienții să își recupereze rapid funcțiile pierdute. Medicii reabilitologi din cadrul Centrului Medical PROMED - dezvoltă un curs individual de tratament pentru fiecare pacient. În funcție de afecțiune, oferim următoarele programe de reabilitare:

Reabilitare ortopedică

Indicat pacienților care au suferit o traumă (membrele rupte, coloana vertebrală, dislocarea articulațiilor, ligamentelor si fracturi etc.), reabilitarea în urma operației a organelor sistemului locomotor, boli ale aparatului locomotor. În acest caz, principala sarcină a medicului reabilitolog este de a restabili mobilitatea articulară și de a întări mușchii. Experiența specialiștilor noștri ne permite să dezvoltăm cursuri de reabilitare pentru diferite categorii de pacienți:

 • care suferă de rigiditate articulară, artrită, artroză
 • care suferă de atrofie musculare în urma unor perioade îndelungate de imobilitate
 • care suferă urmările fracturilor sau imergenţilor asupra ligamentelor
Reabilitarea neurologică

Este esențială pacienţilor care suferă de boli ale sistemului nervos central, operații asupra creierului sau măduvei spinării. Deci, în nevoia de reabilitare:

 • după un accident vascular cerebral, paralizie sau pareză;
 • pacienții care au primit traumatisme cranio-cerebrale;
 • pacienții care au suferit o intervenție chirurgicală pentru eliminarea tumorilor cerebrale;

Cu cât mai devreme se începe un tratament de recuperare, cu atât mai multe șanse sunt pentru o reabilitare de succes și rapidă. Activitatea specialiștilor în cadrul clinicii noastre presupune restabilirea mobilității articulare prin implementarea tehnicilor eficiente de fizioterapie, reflexoterapie, masaje, cursuri cu un logoped si un psiholog.

ETAPELE DE RECUPERARE MEDICALĂ

Recuperarea medicală în cadrul Centrului Medical PROMED nu include doar terapia medicamentoasă ci și recuperarea fizică. La noi ai acces la o echipă întreagă de medici profesioniști: terapeuți, acupuncturiști, kinetoterapeuți, nutriționiști. Numai în echipă și conform unor etape esențiale - se pot obține rezultate bune în reabilitare.

 • 1 - În primul rând, medicul de reabilitare evaluează starea actuală a pacientului și apreciază posibilitățile reale de reabilitare.
 • 2 - Apoi, medicul face un program individual de tratament, care combină cele mai bune și cele mai eficiente tehnici de reabilitare.
 • 3 - În timpul tratamentului de reabilitare medicul monitorizează rezultatele și, dacă este necesar, ajustează programul în funcție de indicatorii realizați și de starea pacientului.
 • 4 - Fizioterapeuții, kinetoterapeuții și alți specialiști monitorizează direct procedurile prescrise de medici și evaluează rezultatele obținute.

 Sănătatea necesită o atenție și o îngrijire constantă!

Pentru o programare la un specialist ne puteți apela 022 71 92 52 / 079 990 382

Call Now Button