fbpx
+(373) 22-71-92-52 +(373) 22-44-57-58
Injectări intime cu acid hialuronic

La momentul actual sunt numeroase proceduri estetice dedicate îmbunatățirii zonei intime și a vieţii sexuale, printre aceste proceduri se include și injectările cu acid hialuronic sau cu grăsimi proprii a punctului G, în urma procedurii punctul G devine mai sensibil și mult mai receptiv.
Rezultatul injectării cu acid hialuronic este simțit doar după câteva zile.

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA?

Acest tip de intervenție presupune ridicarea zonei în care se află punctul G, care-l va face mult mai ușor de găsit. Scopul acestei metode constă în mărirea stării de excitabilitate din timpul actului sexual, creșterea în intensitate a orgasmului și îmbunătăţirea vieții sexuale.
sănătate, dar pentru îmbunătățirea vieții sexuale.
În multe cazuri injectările cu acid hialuronic se recomandă în combinație cu chirurgia intima precum labioplastia sau clitoroplastia.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?

Dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi, sau răspunsuri, să știți că vă putem oferi informații despre acest subiect direct pe site-ul nostru prin intermediul chatului online, fiind absolut confidenţial și anonim.
În plus, ne puteți face o vizită, unde direct cu medicul ginecolog – chirurg veți putea discuta despre intervenţii la nivel personalizat, consultația de chirurgie intima este absolut gratuită.

Call Now Button