fbpx
(22) 71 92 52 (22) 44 57 58
Tratamentul homeopat

PRINCIPIILE TRATAMENTULUI HOMEOPAT

Homeopatia mai este numită medicină alternativă sau complementară, bazată pe utilizarea substanțelor pe bază naturală într-o stare foarte diluată.

În cadrul Centrului Medical Promed medicul homeopat se ocupă de diagnosticul și tratarea tuturor afecțiunilor și a tuturor organelor ca pe un sistem întreg ce presupune o terapie naturistă a întregului corp.

Te poți adresa la un consult homeopat în cazul în care suferi de o afecțiune cronică iar tratamentele medicamentoase nu își mai au efectul sau organismul a dezvoltat o rezistență la tratamentele antibiotice.

Ce tulburări tratează medicul homeopat?

  • tulburări neurologice, migrene;
  • afecțiuni endocrine, tulburări menstruale, infertilitate;
  • insomnie, sindrom de oboseală cronică;
  • boli cronice ale tractului respirator superior;
  • boli ale tractului gastrointestinal;

Tratamentele homeopatice presupune combinația și dozarea medicamentelor cu conținut natural de plante, ce asigură stimularea organismului de a se vindeca. Totodată, homeopatia nu vindecă boala, ci omul în întregime, scopul ei fiind tratarea lentă, dar sigură a afecțiunilor de care suferă pacientul, atât la nivel fizic, cât și mental, emoțional. Spre deosebire de tratamentele naturiste, homeopatia este o combinație de substanțe naturală de proveniență vegetală, minerală, animalică.

 

CÂND ALEGI TRATAMENTUL HOMEOPAT?

Atunci când ești însărcinată și ai o infecție iar administrarea preparatelor medicamentase sunt contraindicate – homeopatia este o soluție, sau ai o rezistență la antibiotice, o afecțiune cronică care nu se supune la tratamentele clasice – pentru toate aceste condiții un medic homeopat te poate ajuta.

O terapie neinvazivă, individualizată și complet naturală poate fi exact ceea de ce are nevoie corpul tău!

DE CE HOMEOPATIA?

 Este o terapie fără contraindicații

Tratamentul homeopat este o soluție alternativă medicinei tradiţionale ce poate fi indicată de sine stătător sau adițional alte metode terapeutice obișnuite. În primul rând acest tratament este indicat pacienților care sunt în căutarea unui tratament neinvaziv și natural fără a avea efecte adverse. Prin urmare aceste tratamente pot fi folosite fără restricţii, toată viața, atât de copii cât și în timpul sarcinii.

Homeopatia este o metodă de tratament unică ce nu presupune înlăturarea simptomelor neplăcute dar stimularea organismului pentru a regla activitatea întregului corp și a trata afecţiunea ce declanşează aceste simptome.

Tratamentele homeopatice sunt individualizate

Medicul homeopat ține cont de nevoile individuale a fiecărui pacient, prin urmare anamneza medicală în cadrul centrului medical Promed durează în jur de 30-50 minute, unde medicul va ține cont de toate caracteristicile individuale ale pacientului.

Trebuie să fii dispus la o discuție deschisă cu medicul unde acesta îți va analiza constituția fizică, tipologia comportamentală, preferinţele culinare, temperamentul și impulsivitatea, sensibilitatea la frig și alte manifestări a organismului tău pentru a identifica cel mai eficient tratament care să răspundă tuturor necesităţilor.

Call Now Button