Analize medicale | ProMED

Analize și teste medicale de laborator

In cadrul clinicii ProMed Family veți găsi o gamă largă de servicii de laborator care utilizeaza cele mai inovative metode si tehnologii.
Colaborăm cu cele mai populare și cunoscute laboratoare, companiile Synevo si Sante.

Acestea sunt de încredere, asigura rezultate cu precizie ceea ce rezulta, că riscul de a obtine un diagnostic greșit este redus.
Prelevarea sângelui se efectuează folosind tuburi sterile de unică folosință și material de unică folosință sub formă de seringă sau canulă pentru prelevarea de sânge pentru analiză. Personalul medical fiind instruit vă va oferi explicatii, veti primi formularele necesare pentru semnat.

In cadrul clinicii ProMed Family cat si la toate filialele in Salile de proceduri exista necesarul, material pentru recoltarea analizelor, se asigura confidentialitate si tact.
De regulă, rezultatele testelor simple sunt gata în aceeași zi sau în ziua urmatoare. Pot fi gasite la medicului dumneavoastră. Analizele care durează între 7 și 14 zile necesită monitorizare. Personalul medical va va informa despre sosirea rezultatului si se va stabili timpul vizitei la medic.

 

Tipuri de teste și pregătirea pentru colectare

1. Examenul de sânge
Sângele este luat dimineața, înainte de micul dejun. Uneori, este permis să se facă teste după prânz, dar numai dacă persoana nu a mâncat înainte de aceasta timp de aproximativ 4 ore. Apa, ceaiul sau cafeaua – este deja considerată o masă și poate afecta testele.
Efortul fizic nu este permis înainte de analiza de sânge. În timpul sarcinii, analiza de sange se recolteaza mai des decât de obicei, prin urmare, după ce vă deplasați pe stradă, se recomandă să stați câteva minute și să faceți o pauză.

2. Analiza generală a urinei.

Pentru o analiză normală – nu bea alcool, alimente picante și sărate, sfeclă și morcovi. Nu bea tratamente diuretice, nu face exerciții fizice. În timpul sarcinii, pregătiți în prealabil tualeta organelor genitale. Femeile nu pot da analiza de urina în timpul menstruației, dar la finisarea acesteia.
Urina este colectată dimineața, la prima urinare, același lucru este valabil și pentru femeile însărcinate. O cantitate mică de urină cel mai bine sa fie eliberată în tualetă, apoi în recipient.
Este necesar sa inchideti bine recipientul si sa fie transmise la Centrul Medical.

3. Testare pentru însamantare, PCR.
Înainte de analize – nu este recomandat actul sexual timp de 3 zile, nu utilizați – supozitoare, medicamente care pot afecta rezultatele. Cu câteva ore înainte de analize – nu mergeți la tualetă, nu luați medicamente, inclusiv antibiotice care afectează sistemul reproductiv al organismului.

4. Testele de sarcină.
Este foarte important ca femeile însărcinate să fie monitorizate în mod regulat de către medicul lor și să facă toate testele la timp pentru ca sarcina să evoluieze cu bine.

Caracteristicile efectuării testelor
1. Colectarea analizelor se efectuează între orele 8.00 și 14.00 – zilnic, materialul este transportat la laboratorul biochimic de până la 3 ori pe zi.
2. Plata pentru analizele medicale este aceeași pentru toate Clinicile, fara achitari suplimentare.
Prețurile sunt indicate în formularele corespunzătoare pentru colectarea analizelor.
3. Orice tipuri de recipiente (pentru fecale, urină) sunt eliberate din Clinicile noastre gratuit, prelevarea de sânge – de la 20 lei.
4. Analizele pot fi colectate și de la copiii cu vârsta peste 3 ani – in Centru medical activeaza asistent medical care cunoaste cum sa se comporte cu pacientii micuti.
5. Înainte de a colecta sânge și alte teste, fiecare pacient este informat despre costul testelor și timpul de realizarea a rezultatelor.
6. Abonamentele și pachetele medicale sunt promoționale, valide care permit să reduceți semnificativ costurile de diagnostic sau monitorizare. De asemenea, puteți utiliza pachetele de analze medicale la prețuri speciale.
7. Rețineți că rezultatele analizelor medicale sunt informații confidențiale. Puteți obține rezultatele testelor sau informații despre acestea doar de la medicul dumneavoastră sau le ridica personal de la Clinica.


Va asteptam atunci când aveti nevoie de analizele medicale ori doriti o testare a starii dvs. de sanatate. Pentru detalii 0799 90 382.

Call Now Button