Despre noi | ProMED

De ce alegem ProMED?

Rețea de 4 clinici cu servicii medicale complete.
handshake

PROFESIONALISM

Apelați la serviciile noastre și veți beneficia de consultații, diagnostic, tratamente de către medici profesionisti, doctori în științe medicale.
microscope

PERFORMANȚĂ

Utilizăm tehnologii moderne pentru o gamă variată de investigații, diagnostic precoce și tratament. Sanatatea ta este cu siguranta prioritatea noastra!
access

ACCESIBILITATE

O gamă largă de servicii pentru adulți și copii. Prețuri accesibile pentru consultații, investigații, chirurgie, tratamente.
flexible

FLEXIBILITATE

Sănătatea dvs. este ceea ce contează pentru noi. Ne pasă de fiecare dintre voi, motiv pentru care am creat un sistem care răspunde tuturor necesităților.
clinic-main

Performanță, încredere și profesionalism!

Cu o istorie și un nume deja format, Centru Medical ProMED C. M. S. oferă o gamă completă de servicii medicale private și accesibile, tehnologii sigure de diagnostic examinări cu precizie și tratamente complexe atât pentru adulți cât și pentru cei micuți. Astăzi! O rețea de 4 Clinici cu servicii medicale complete.

Misiunea noastră

Suntem o rețea de clinici în permanență dezvoltare și modernizare. Echipa noastră este formată din medici cu o bogată experiență si pregatire profesionala, doctori în științe medicale. Oferim pacienților soluții eficiente, adaptate individual pentru orice problemă de sănătate prin profesionalism, siguranță și confort. Respectul pentru pacient și pentru echipa medicală stă la baza muncii noastre. Misiunea noastră este să ne dezvoltăm și să fim ca un reper de referință pentru medicina contemporană.

Viziunea noastră

Prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, venim în întâmpinarea pacienților pentru a preveni, a diagnostic și a trata eficient și sigur orice problemă de sănătate.  Tindem către formarea unui centru medical modern si performant, usor accesibil, eficient, dotat corespunzător și în pas cu tendintele tehnologice specifice specializarii, cu personal motivat si bine pregatit.

Parteneri

our_team_1

Pentru detalii:

PROGRAMARE ONLINE

Completeaza formularul de mai jos pentru o programare rapida    Call Now Button