(022) 71 92 52 info@pro-med.md
Despre noi

De ce să vii la ProMED?

Rețea de 4 clinici cu servicii medicale complete.

PROFESIONALISM

Apelați la serviciile noastre și veți beneficia de consultații, diagnostic, tratamente de către medici profesionisti, doctori în științe medicale.

PERFORMANȚĂ

Utilizăm tehnologii moderne pentru o gamă variată de investigații, diagnostic și tratament. Sănătatea ta este prioritatea noastră!

ACCESIBILITATE

Prețuri accesibile pentru consultații, investigații, chirurgie, tratamente.

FLEXIBILITATE

Sănătatea dvs. este ceea ce contează de accea am format un sistem care răspunde tuturor necesităților.

Performanță, încredere și profesionalism!

Cu o istorie și un nume deja format, Centru Medical ProMED C. M. S. oferă o gamă completă de servicii medicale private și accesibile, tehnologii sigure de diagnostic examinări cu precizie și tratamente complexe atât pentru adulți cât și pentru cei micuți. Astăzi! O rețea de 4 Clinici cu servicii medicale complete.

Misiunea noastră

Suntem o rețea de clinici în permanență dezvoltare și modernizare. Echipa noastră este formată din medici cu bogata experiență si pregatire profesionala, doctori în științe medicale. Oferim pacienților soluții eficiente, adaptate individual pentru orice problemă de sănătate prin profesionalism, siguranță și confort.

Viziunea noastră

Prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, venim în întâmpinarea pacienților pentru a preveni, a diagnostic și a trata eficient și sigur orice problemă de sănătate.

Parteneri

Programare rapidă

Call Now Button