Despre noi | ProMED

De ce să vii la ProMED?

Rețea de 4 clinici cu servicii medicale complete.
handshake

PROFESIONALISM

Apelați la serviciile noastre și veți beneficia de consultații, diagnostic, tratamente de către medici profesionisti, doctori în științe medicale.
microscope

PERFORMANȚĂ

Utilizăm tehnologii moderne pentru o gamă variată de investigații, diagnostic și tratament. Sănătatea ta este prioritatea noastră!
access

ACCESIBILITATE

Prețuri accesibile pentru consultații, investigații, chirurgie, tratamente.
flexible

FLEXIBILITATE

Sănătatea dvs. este ceea ce contează de accea am format un sistem care răspunde tuturor necesităților.
clinic-main

 

Performanță, încredere și profesionalism!

Cu o istorie și un nume deja format, Centru Medical ProMED C. M. S. oferă o gamă completă de servicii medicale private și accesibile, tehnologii sigure de diagnostic examinări cu precizie și tratamente complexe atât pentru adulți cât și pentru cei micuți. Astăzi! O rețea de 4 Clinici cu servicii medicale complete.

Misiunea noastră

Suntem o rețea de clinici în permanență dezvoltare și modernizare. Echipa noastră este formată din medici cu bogata experiență si pregatire profesionala, doctori în științe medicale. Oferim pacienților soluții eficiente, adaptate individual pentru orice problemă de sănătate prin profesionalism, siguranță și confort.

Viziunea noastră

Prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, venim în întâmpinarea pacienților pentru a preveni, a diagnostic și a trata eficient și sigur orice problemă de sănătate.

Parteneri

our_team_1

Pentru detalii:

PROGRAMARE ONLINE

Completeaza formularul de mai jos pentru o programare rapida