Consultația medicului Oftalmolog chirurg, Plastician chirurg | ProMED

Consultatii și investigatii

Cu o experienta  în oftalmologie şi chirurgie, OftalmoCorrect ProMED Clinica de Oftalmologie de 15 ani îşi desfasoara activitatea, ofera calitate şi siguranța pentru cei care doresc să efectueze o chirurgie oculara. Utilizam doar tehnologii de ultima generatie, echipament performant. Activitatea chirurgicala este realizata de oftalmologi chirurgi cu experienta. Perfectionarea tehnicilor chirurgicale se adreseaza cataractei, Keratoconului, glaucomului si chirurgiei plastice oculare.

Noi suntem specializați în

OPERAȚIA CATARACTĂ, CHIRURGIA DE O ZI

Inainte de interventie este necesara consultatia medicul oftalmolog. Se vor efectua examinari si investigatii diagnostice, se va determina puterea si tipul de cristalin care urmeaza a fi implantat. Tratamentul cataractei presupune înlăturarea cristalinului opacifiat (uzat) din interiorul ochiului si înlocuit cu unul artificial. Cataracta este eliminata prin facoemulsificare, o procedura minim invaziva, nedureroasa ce permite recuperare rapida si nu necesita internare. Prin urmare importanța cristalinului artificial este esențială, trebuie să optezi pentru un cristalin bun, care ofera calitate vederii.

 • Folosim cristaline doar de calitate, producator american Alcon si producator israilean– monofocale și multifocale
 • Operatia de cataracta pentru pensioneri – de la 10800 LEI – 12000 LEI!

 Costul chirurgiei include cristalinul, chirurgia, anestezia şi până la 3 controale postoperator. Examinări și consult pentru cataractă – 350 lei.


TRATAMENTUL GLAUCOMULUI

Glaucomul este o afectiune oculara cronica. Diagnosticul glaucomului sau al suspiciunii de glaucom se face in urma unui consult oftalmologic bazat pe examen clinic complex de investigatii. Tratamentul este individualizat in functie de stadiul bolii si severitatea afectarii: tratament medicamentos, tratament cu Laser galben, tratament chirurgical.

Keratoconus – Crosslinking Cornean

Cross-Linking-ul cu riboflavină (CXL) este o metoda non-invazivă de tratament, indicată pentru a încetini sau a opri progresia keratoconului. Riboflavina întareste legăturile de colagen de la nivelul cornean nemaipermițând corneei sa se deformeze. La ora actuala, singura interventie minim invaziva, nedureroasă, menită sa stabilizeze cornea si sa opreasca evolutia bolii. Crosslinking-ul nu este o interventie care sa restabileasca si vederea. Prin urmare, sansele de stopare a bolii prin crosslinking sunt mult mai mari, atunci cand tratamentul se aplica in primele stadii. 


BLEFAROPLASTIA - PLASTIA OCULARĂ

Chirurgia plastică are ca scop îmbunatatirea aspectului estetic a pleoapelor. La OftalmoCorrect chirurgia oculoplastica se realizeaza de oftalmologi, chirurgi cu specializare. Va putem ajuta: 

 • Entropion sau Ectropian rasfrangerea pleoapei                           
 • Pterigion îngrosare a tesutului conjunctiv
 • Plastia oculara
 • Salazion sau Blefaroplastia
 • Xantelasma - tumori palbebrale
 • Chirurgia afectiunilor căilor lacrimale
 • Inlaturarea defectelor estetice si cosmetice
    •  

our_team_1

Pentru detalii:

PROGRAMARE ONLINE

Completeaza formularul de mai jos pentru o programare rapida  Retea de 4 clinici

  Program

  • 830 - 1730
  • 830 - 1300

  ProMED Family

  Call Now Button