Medicina Muncii | ProMED

     MEDICINA MUNCII ÎNSEAMNĂ GRIJĂ FAȚĂ DE ANGAJAȚI

 În virtutea faptului că orice Instituție/Întreprindere respectabilă se îngrijește, în măsura propriilor posibilități, de sănătatea Personalului său, avem plăcerea de a Vă informa că Centrul Medical ProMED este dispus să efectueze EXAMENUL MEDICAL PERIODIC sau la ANGAJARE al salariaților Instutuției/Companiei Dvs, în bază de Contract și în conformitate cu HG nr. 1025 din 07.09.2016.

Menționăm că Centrul Medical ProMED dispune de personal calificat și echipament performant pentru realizarea unui examen medical de calitate.

CM ProMED efectuеază examinari si investigaţii medicale cu ulterioara eliberare a certificatului medical, atunci când doriţi:

 • examen medical la angajarea in munca;
 • examen medical de adaptare;
 • examen medical periodic;
 • examen medical la reluarea activitatii;
 • supraveghere speciala;
 • promovarea sanatatii la locul de munca.

Aptitudinea sau inaptitudinea unei persoane se stabileste de catre medicul specialist, pe baza urmatoarelor criterii:

 • compatibilitatea sau incompatibilitatea dintre eventualele afectiuni prezente in momentul examinarii și viitorul loc de munca;
 • existența sau inexistența unei afectiuni ce pune în pericol sanatatea și securitatea celorlalti lucratori de la acelasi loc de munca;
 • existența sau inexistețta unei afectiuni ce pune in pericol securitatea unitatii si/sau calitatea produselor realizate sau a serviciilor prestate;
 • existența sau inexistenta unui risc pentru sanatatea populatiei careia ii asigura servicii.

In functie de rezultatul examenului medical la angajarea în munca, medicul specialist poate face propuneri pentru:

 1. adaptarea postului de munca la caracteristicile anatomice, fiziologice, psihologice si la starea de sanatate a lucratorului;
 2. indrumarea persoanei care urmeaza a fi angajata catre alte locuri de munca;
 3. includerea in circuitul informational si operational din sistemul sanitar a acelor persoane care necesita o supraveghere medicala deosebita.

Rezultatul examenului medical se înregistreaza într-un dosar medical.

Pentru informatii privind examenul medical la angajare, nu ezitați sa contactaţi specialistii nostri: www.pro-med.md, tel. 079990382.

TELEMEDICINA – O OPORTUNITATE ÎN CONDIȚIILE ACTUALE

Telemedicina este cea mai simplă cale pentru ca oricine să aibă acces la servicii medicale sigure şi de calitate.

Telemedicina reprezintă furnizarea de la distanță a serviciilor de asistență medicală, bazată pe utilizarea tehnologiei informației și a comunicațiilor, în situații în care cadrul medical și pacientul se află în locații diferite. Astfel, cu ajutorul tehnologiilor moderne de comunicație medicii pot consulta, trata și monitoriza pacienți aflați la distanță, fără a fi compromise standardele asistenței medicale.

În condițiile actuale, când foarte mulți conaționali de-ai noștri muncesc peste hotarele țării, dar și în cazul în care deplasarea pacientului la Centrul Medical este incomodă, telemedicina este soluția perfectă.

Este adevărat, de asemenea, că aceasta nu poate înlocui, în totalitate, o examinare medicală clasică, însă poate juca foarte bine rolul unei consultații medicale preliminare.

Așadar, telemedicina nu necesită o zi liberă de la job, timp de așteptare și costuri de transport.

Accesul la consultațiile prin telemedicină este ușor și rapid, asigurând evitarea contactului cu alți pacienți.

Consultațiile de telemedicină sunt mai puțin costisitoare decât vizitele în unitățile medicale.

Medicul poate emite rețete scrise.

Cine poate beneficia de servicii de telemedicină?

– pacienţii care se confruntă cu diferite infecții, inclusiv infecții virale de tipul noului coronavirus,  și au nevoie de asistență medicală;

– persoanele cu boli cronice (diabet, astm, boli cardiovasculare) care sunt sub îngrijirea constantă a unui medic;

– persoanele sănătoase care vor să beneficieze de opinii medicale avizate, etc.;

Având o echipă de medici dermatologi, chirurgi, oftalmologi, ginecologi, urologi, pediatri, terapeuți calificați și cu o vastă experiență în domeniu, Centrele Medicale OftalmoCorrect ProMED, ProMED Family Center și Laser ProMED vă propun asistență medicală de calitate.

Ne găsiți pe www.pro-med.mdwww.doconline.md, tel. 079990382.

Call Now Button