Dietologie si nutritie | ProMED

Dietologie și nutriție

Serviciu medical dietologie si nutritie din cadrul Centrului Medical ProMed  tratează bolile nutritive şi tulburările metabolice ale acestora. Specialiştii au o vasta experienţă şi pregătire care asigură nu doar asistenţa medicală de care au nevoie pacienţii afectaţi de bolile specifice, dar şi educaţia dietetică necesara pentru o viaţă echilibrată.

 În cadrul acestora se diagnostichează şi tratează cele mai răspândite dintre afecţiunile care au drept cauză nutriţia incorectă, cum ar fi: diabetul zaharat, obezitatea, denutriţia etc.

Serviciile medicale de diabetologie, nutriţie şi dietetică disponibile în cadrul Centrului Medical ProMed sunt:

  • consultaţii medicale de specialitate
  • monitorizare continua pe parcursul progrmaului de tratament
  • controlul anual al pacientilor diabetici pentru depistarea precoce a complicaţiilor
  • consiliere nutriţională de specialitate şi dieta individuala

Consultația la medicul nutriționist cuprinde:  examen clinic de specialitate, diagnostic și program de nutriție personalizat.

Activitatea medicului nutritionist presupune, in primul rând, diagnosticul si tratamentul bolilor metabolice.  

Medicul nutritionist prescrie tratament si terapii in afectiunile specifice.  Pe de alta parte, poate elabora pacientului: planuri de alimentatie, elabora meniuri, poate face evaluari detaliate ale aporturilor alimentare, chestionare alimentare cantitative si calitative.

Te putem ajuta! Prin programe de nutriţie. Îţi oferim un program complet. Programul nostru de nutriţie şi dezvoltare ofera o abordare completă care integrează aspectele medicale cu cele nutriţionale şi cu modificările de comportament necesare susţinerii schimbării.

Îţi oferim un program personalizat!
Când este vorba de scăderea în greutate sau alegerea unui stil de viaţă sănătos, îţi oferim la alegere mai multe programe care să se potrivească nevoilor tale şi care să te ajute sa îţi atingi obiectivele si scopurile.

Vrei să afli mai multe despre acestea?

Dacă eşti pregatit să faci schimbări în viaţa ta sau dacă vrei să afli mai multe despre programele de nutriţie, vino la Centrul Medical ProMed să discuti cu specialiştii noştri.

Apeleaza pentru o programare 079 990 382.

Call Now Button